Logistiek als Gelderse motor - Zevenaar gaat voor XXL-Warehouses

ZEVENAAR -De gemeente Zevenaar anticipeert op de ontwikkeling van de trend naar XXL-Warehouses. Door aanpassing van het bestemmingsplan wordt het mogelijk om kavels tot 15 hectare in te vullen tot een maximale bouwhoogte van 20 meter.

BusinessPark 7Poort in Zevenaar biedt als logistieke hotspot volop mogelijkheden voor de realisatie van grotere en modernere distributiecentra. Diverse recente ontwikkelingen maken 7Poort aantrekkelijk als vestigingsplaats voor logistieke partijen die XXL-Warehouses gebruiken, denk hierbij aan de toekomstige doortrekking van de A15 en de aansluiting van 7Poort op de A12.

”7Poort is de ideale locatie voor grootschalige logistiek”, aldus Gustave Pol acquisiteur Businesspark 7Poort".

Voor nadere informatie over logistiek in Gelderland kunt u contact opnemen met Mark Tesselhoff via 026 - 355 21 00 of mail naar tesselhoff@s-t.nl.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Modelabel Hul Le Kes opent flagship in Arnhem

Modelabel Hul Le Kes opent flagship in Arnhem

ARNHEM - Het Nederlandse modelabel Hul Le Kes opende afgelopen zomer een flagship store in Arnhem. De winkel is gevestigd in de Wezenstraat, in een smal steegje, achter deur nummer 5. Hier...
Realisatie ART toren van start!

Realisatie ART toren van start!

ARNHEM – De bouw van het iconische ART gebouw op het Centraal station van Arnhem gaat van start. Dirkzwager Legal & Tax, een fullservice kantoor met advocaten,...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie