Kodision huurt 1.000 m² in ParkTower op Arnhem Centraal

Geschreven door Jacco Vogelaar MRICS op 28 juli 2023

ARNHEM - Union Street heeft een nieuwe huurovereenkomst gesloten met Kodision voor ruim 1.000 m². Kodision, een gevestigde speler in software voor de overheid en recentelijk overgenomen door Atabix Solutions, gaat kantoor houden op de 11e en 12e verdieping van de ParkTower gelegen aan Nieuwe Stationsstraat 20 in Arnhem, bovenop het Centraal Station. Kodision heeft expliciet gekozen voor een vestiging op een openbaar vervoersknooppunt om maximaal bereikbaar te zijn voor hun personeel.

Het 16 verdiepingen tellende kantoorgebouw met een totale oppervlakte van circa 7.500 m² is sinds 2019 eigendom van Union Street. Sinds de acquisitie is huidige eigenaar gestart met een revitalisatie van het gebouw waarbij is geïnvesteerd in een upgrading van de kilmaatinstallaties waardoor het pand inmiddels beschikt over een A++ label. Binnenkort zal worden gestart met de complete verbouwing van de entreevloer naar een hospitality-achtige setting.

Sinds de oprichting in 2015 wordt Union Street gemanaged door Spring Commercial Asset Management, onderdeel van Spring Real Estate. Verhuurder werd bij deze transactie geadviseerd door Jacco Vogelaar van BMV Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, collegiaal met Cushman & Wakefield. Momenteel lopen er nog diverse gesprekken met kandidaten voor de resterende verdiepingen.

Wilt u binnenkort een bedrijfspand kopen of huren? Neem dan contact met ons op!

 Kodision huurt 1.000 m² in ParkTower op Arnhem Centraal
Jacco Vogelaar MRICS
Neem contact op met Jacco

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Online Retailer opent eerste fysieke winkel

Online Retailer opent eerste fysieke winkel

ARNHEM – Op de absolute top A1 winkelstraat in Arnhem heeft BMV Winkelmakelaars, partner in Dynamis, een langjarige huurovereenkomst gesloten voor de ca. 75 m² winkelruimte...
Nieuwe kapperszaak in Arnhem

Nieuwe kapperszaak in Arnhem

ARNHEM – In opdracht van de eigenaar, een particuliere belegger, heeft BMV Winkelmakelaars, partner in Dynamis, een langjarige huurovereenkomst gesloten voor ca. 86...
Bekijk overzicht