Kantoorgebouw OM in Arnhem verbouwd voor het nieuwe werken

Kantoorgebouw OM in Arnhem verbouwd voor het nieuwe werken

ARNHEM - Half oktober is in opdracht van de Rijksgebouwendienst gestart met de verbouw van het kantoorgebouw van het Openbaar Ministerie aan de Eusebiusbinnensingel in Arnhem. In het gebouw worden circa 400 nieuwe werkplekken gerealiseerd.

Na realisatie zal in het kantoor van in totaal circa 12.000 m² het Arrondissementsparket Oost-Nederland en het Ressortparket, vestiging Arnhem-Leeuwarden, worden gehuisvest.
Door het toepassen van flexibele werkplekken is een aanzienlijke efficiëntieslag mogelijk gemaakt ten behoeve van de huisvesting van de nieuwe netwerkgerichte organisatie.

De bestaande structuur van cellenkantoren wordt aangepast aan het nieuwe werkplekconcept en daarnaast worden algemene voorzieningen als vergaderzalen, entree, bedrijfsrestaurant en enige facilitaire functies aangepast. Het project zal naar verwachting eind april 2014 worden opgeleverd.

Tijdens de verbouwing is de organisatie tijdelijk gehuisvest in het gebouw van de OHRA aan de Rijksweg West in Arnhem Zuid. Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars heeft collegiaal met DTZ bemiddeld bij de tijdelijke huisvesting.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie