Kantoorgebouw Novartis Pharma in Arnhem verkocht

Novartis Pharma heeft een kantoor in Arnhem door middel van een gestructureerde tender verkocht aan Ter Steege Bouw Vastgoed. Dit kantoorgebouw ligt op de hoek van de Velperweg en de Raapopseweg in Arnhem. Het omstreeks 1960 gebouwde kantoor van Novartis Pharma omvat circa 8.500 m² vloeroppervlak en ligt op een perceel van circa 8.300 m².

De verkoop door Novartis Pharma volgt op het eerder dit jaar genomen besluit het kantoor te verplaatsen naar het net gerenoveerde kantoorgebouw de Oliphant in Amsterdam. Het kantoor in Amsterdam is deze maand door Novartis Pharma in gebruik genomen.

Ter Steege Bouw Vastgoed is van plan de locatie te ontwikkelen naar een mix van grondgebonden woningen en appartementen.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Krapte neemt toe op Arnhemse kantorenmarkt

Krapte neemt toe op Arnhemse kantorenmarkt

ARNHEM - De krapte op de Arnhemse kantorenmarkt neemt toe. Dit blijkt uit het jaarlijkse onderzoek van BMV Research naar de ontwikkelingen op de lokale kantorenmarkt. De afgelopen vier jaar is...
Verhuurtransacties op Retail Park Arnhem

Verhuurtransacties op Retail Park Arnhem

ARNHEM - Na de recente oplevering van nieuwe winkelunits aan Fietsvoordeelshop.nl en Huisdiervoordeelshop op Retail Park Arnhem, heeft ook Swiss Sense haar winkelunit betrokken. Swiss Sense...
Bekijk overzicht