Journey Offices: het nieuwe icoon van het centrum van Arnhem is een ongekend succes!

Geschreven door Jacco Vogelaar MRICS op 13 april 2022

In de afgelopen maanden is er circa 2.900 m² kantoorruimte verhuurd in Journey Offices. BASF Nederland (ca. 900 m²) zal binnenkort haar hoofdkantoor hier gaan vestigen, daarnaast zijn Secret View (ca. 340 m²) en Kolibri (ca. 350 m²) inmiddels verhuisd naar Journey Offices. Vanwege het grote succes heeft The Office Operators besloten het business center uit te bereiden met circa 1.300 m² zodat ze kunnen voldoen aan de enorme vraag naar flexibele kantoorruimte.

Nieuwe icoon in het centrum van Arnhem

Journey Offices is het nieuwe icoon van het centrum van Arnhem met een ongekende mix aan ruimtes en kantoorvoorzieningen. Als het voormalige V&D-warenhuis, een plek met historie waar het nu weer bruist als nooit tevoren. Werken, ontmoeten en ontspannen met een unieke gastervaring in een kantoorconcept dat zijn gelijke niet kent. Een hotelbeleving binnen de kantooromgeving.

Beschikbaarheid

Voor verhuur is nog slechts circa 2.400 m² beschikbaar in units van verschillende omvang (350 – 1.250 m²). In totaal omvat Journey Offices ca. 10.000 m² aan kantoren, co-working space, flexibele werkplekken, vergader- en ontmoetingsplekken verdeeld over 3 verdiepingen.

Journey Offices bevindt zich op wandel afstand van het Centraal Station, is direct aangesloten op de Musis parkeergarage en heeft een bewaakte (gratis) fietsenstalling in de kelder. Behalve de uitgebreide mix aan faciliteiten en services waaronder een restaurant, uitgebreid dakterras en een moderne gym is Journey Offices ook nog eens een van de meest duurzame kantoorgebouwen van Oost-Nederland.

BMV Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, is belast met de verhuur van gebouw Journey. Bent u benieuwd naar de beschikbaarheid? Neem contact op met onze bedrijfsmakelaars!

026 355 21 00
bedrijven@bmvmakelaars.nl

Alles wat u nodig heeft voor een succesvolle werkdag!

Journey Offices: het nieuwe icoon van het centrum van Arnhem is een ongekend succes!
Jacco Vogelaar MRICS
Neem contact op met Jacco

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Wetsvoorstel wijziging short stay

Wetsvoorstel wijziging short stay

Door Ewoud Pranger, Independent Tax Partners & Advisors Het kabinet heeft recentelijk een concept-wetsvoorstel gepubliceerd om btw-besparende praktijken bij...
Krapte neemt toe op Arnhemse kantorenmarkt

Krapte neemt toe op Arnhemse kantorenmarkt

ARNHEM - De krapte op de Arnhemse kantorenmarkt neemt toe. Dit blijkt uit het jaarlijkse onderzoek van BMV Research naar de ontwikkelingen op de lokale kantorenmarkt. De afgelopen vier jaar is...
Bekijk overzicht