JCL Logistics breidt uit naar DC van ca. 20.000 m² in Duiven

JCL Logistics breidt uit naar DC van ca. 20.000 m² in Duiven

Geschreven door Anouk van Baal op 26 februari 2016

DUIVEN - JCL Logistics Benelux B.V. is een Europese logistieke dienstverlener en maakt onderdeel uit van de JCL Group met het hoofdkantoor in Zwitserland.

In de Benelux is de hoofdvestiging in ’s-Heerenberg. JCL Logistics Benelux B.V. heeft naast ’s-Heerenberg depots in Oosterhout (N.B.), Eersel, Tiel, D-Emmerich en D-Radevormwald met in totaal 150.000 m2 warehouse. Ten behoeve van de uitbreiding van de logistieke activiteiten is daar onlangs het hoogwaardige Logistieke Distributie Centrum van ca. 20.000 m² gelegen aan Express 2 in Duiven bijgekomen. Naast opslag worden in deze hub goederen geassembleerd.

“Met de uitbreiding van JCL logistics naar Duiven versterkt deze logistieke dienstverlener haar positie. Vanuit Duiven, met ontsluiting direct aan de A12, kunnen de klanten van JCL Logistics uitstekend worden bediend. De verhuurder is verheugd met de snelle invulling van het logistieke complex door een sterke speler in de distributie. De keuze van JCL laat zien dat in deze regio de vraag naar kwalitatief hoogwaardige logistieke distributiecentra van goede kwaliteit nog steeds groeit'', aldus Mark Tesselhoff.

Vanuit de Benelux richt JCL zich op palletdistributie binnen geheel Europa via het JCL netwerk. Andere kernactiviteiten zijn warehousing, value added Logistics, rail & project transport en supply chain management. JCL Logistics Benelux BV is met name gespecialiseerd in logistieke oplossingen in de volgende de marktsegmenten: Packed Chemicals, Bike Logistics, Automotive, Special Projects CIS / Asia, Electronics, Food, Beverages en Warehousing.

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis Logistics adviseerde de verhuurder bij de totstandkoming van deze transactie.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie