IJsseloord 2 in de lift

IJsseloord 2 in de lift

Waar IJsseloord 2 enkele jaren geleden nog met veel leegstand kampte, heeft het zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot het best presterende bedrijventerrein van Arnhem en omgeving.

Dit blijkt uit de toenemende dynamiek.

Deloitte trok in het gebouw van Ballast Nedam, Dekra kocht het voormalige Medtronic gebouw en bouwde daarnaast een nieuw laboratorium.

Vitens verlengde haar huurovereenkomst en Vestas en Gazelle vestigden zich in betaande gebouwen. Recent maakte Vivare bekend haar kantoren samen te voegen en zich ook te vestigen op IJsseloord 2. Daarnaast bouwen autodealer Louwman en de Ambulancepost er op dit moment nieuwe gebouwen.

Jacco Vogelaar, bedrijfsmakelaar bij Strijbosch Thunnissen: ‘IJsseloord 2 is de enige echte snelweglocatie die we in Arnhem hebben. Daarnaast worden er steeds hogere eisen gesteld aan de uitstraling, zowel van de gebouwen als het openbaar gebied. Ook daar maakt IJsseloord 2 het verschil’.

Voor 2015 is er sterk groeiende interesse voor de locatie, zoals bijvoorbeeld blijkt uit de plannen van Bauhaus om een grootschalige bouwmarkt te realiseren op IJsseloord 2.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie