Holiday Inn Express hotel in centrum Arnhem

The Vincent Hotel Group (TVHG) huurt bijna 4.500 m² van Uni-Invest in het kantoorgebouw Nieuwe Oeverstraat 50 in Arnhem. Het kantoorgebouw wordt door Uni-Invest omgebouwd tot een Holiday Inn Express Hotel met 127 kamers. De herontwikkeling is inmiddels begonnen. Volgens planning worden de eerste gasten begin februari 2013 verwelkomd. Het gebouw ligt in het centrum van Arnhem op loopafstand van het Centraal Station, busstation en de parkeergarages Centraal en Langstraat. Het was tot voor kort in gebruik bij Cito.

Mulderblauw Architecten is verantwoordelijk voor de inrichting van het hotel. Interstate Hotels & Resorts gaat het hotel managen namens TVHG. Dit is het zesde hotel dat TVHG in korte tijd opent. Eerder werden al hotels geopend op Schiphol, in Amsterdam (2x), Utrecht, en Rotterdam (in aanbouw).

Colliers International trad op als adviseur van The Vincent Hotel Group. Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars begeleidde Uni-Invest bij deze transactie.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Krapte neemt toe op Arnhemse kantorenmarkt

Krapte neemt toe op Arnhemse kantorenmarkt

ARNHEM - De krapte op de Arnhemse kantorenmarkt neemt toe. Dit blijkt uit het jaarlijkse onderzoek van BMV Research naar de ontwikkelingen op de lokale kantorenmarkt. De afgelopen vier jaar is...
Verhuurtransacties op Retail Park Arnhem

Verhuurtransacties op Retail Park Arnhem

ARNHEM - Na de recente oplevering van nieuwe winkelunits aan Fietsvoordeelshop.nl en Huisdiervoordeelshop op Retail Park Arnhem, heeft ook Swiss Sense haar winkelunit betrokken. Swiss Sense...
Bekijk overzicht