Happy Horizon huurt 1.500 m² in Parktoren op Arnhem Centraal

Geschreven door Jacco Vogelaar MRICS op 13 november 2023

ARNHEM - Union Street heeft een nieuwe huurovereenkomst gesloten met Happy Horizon voor ruim 1.500 m² kantoorruimte. Happy Horizon is een snelgroeiende full service digital agency met hubs in Amsterdam, Eindhoven, Utrecht, Tilburg en Den Haag. Happy Horizon gaat kantoor houden op de 13e, 14e en 15e verdieping van de Parktoren gelegen aan de Nieuwe Stationsstraat 20 in Arnhem, bovenop het Centraal Station. Happy Horizon heeft expliciet gekozen voor vestiging op een openbaar vervoersknooppunt om maximaal bereikbaar te zijn voor hun medewerkers en klanten.

Het 15-verdiepingen tellende kantoorgebouw - met een totale oppervlakte van circa 7.500 m² - is sinds 2019 eigendom van Union Street. Sinds de acquisitie is de huidige eigenaar gestart met een revitalisatie van het gebouw. Zo is er ondermeer geïnvesteerd in een upgrade van de klimaatinstallaties. Mede hierdoor beschikt het pand momenteel over een A++ label. Ook de entree ondergaat een complete renovatie.

Sinds de oprichting in 2015 wordt Union Street beheerd door Spring Commercial Asset Management, onderdeel van Spring Real Estate. De verhuurder werd bij deze transactie geadviseerd door BMV Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis. De huurder werd geadviseerd door Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis.

Wilt u binnenkort een bedrijfspand kopen of huren? Neem dan contact met ons op!

Happy Horizon huurt 1.500 m² in Parktoren op Arnhem Centraal
Jacco Vogelaar MRICS
Neem contact op met Jacco

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
DTS Duijn Tax Solutions huurt 3e verdieping Willemsplein 34

DTS Duijn Tax Solutions huurt 3e verdieping Willemsplein 34

ARNHEM – Het belastingadvieskantoor DTS Duijn Tax Solutions heeft ca. 138 m² kantoorruimte gehuurd aan Willemsplein 34-3 te Arnhem. Hiermee speelt het bedrijf in op de toekomstige...
Vreeburg-van Scherpenzeel koopt bedrijfspand aan Snelliusweg

Vreeburg-van Scherpenzeel koopt bedrijfspand aan Snelliusweg

ARNHEM – Het bedrijfspand aan de Snelliusweg 75 te Arnhem is verkocht aan de onderneming Vreeburg-van Scherpenzeel B.V. Het pand heeft een totale grootte van circa 140 m² verdeeld...
Bekijk overzicht