Happy Horizon huurt 1.500 m² in Parktoren op Arnhem Centraal

Geschreven door Jacco Vogelaar op 13 november 2023

ARNHEM - Union Street heeft een nieuwe huurovereenkomst gesloten met Happy Horizon voor ruim 1.500 m² kantoorruimte. Happy Horizon is een snelgroeiende full service digital agency met hubs in Amsterdam, Eindhoven, Utrecht, Tilburg en Den Haag. Happy Horizon gaat kantoor houden op de 13e, 14e en 15e verdieping van de Parktoren gelegen aan de Nieuwe Stationsstraat 20 in Arnhem, bovenop het Centraal Station. Happy Horizon heeft expliciet gekozen voor vestiging op een openbaar vervoersknooppunt om maximaal bereikbaar te zijn voor hun medewerkers en klanten.

Het 15-verdiepingen tellende kantoorgebouw - met een totale oppervlakte van circa 7.500 m² - is sinds 2019 eigendom van Union Street. Sinds de acquisitie is de huidige eigenaar gestart met een revitalisatie van het gebouw. Zo is er ondermeer geïnvesteerd in een upgrade van de klimaatinstallaties. Mede hierdoor beschikt het pand momenteel over een A++ label. Ook de entree ondergaat een complete renovatie.

Sinds de oprichting in 2015 wordt Union Street beheerd door Spring Commercial Asset Management, onderdeel van Spring Real Estate. De verhuurder werd bij deze transactie geadviseerd door BMV Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis. De huurder werd geadviseerd door Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis.

Wilt u binnenkort een bedrijfspand kopen of huren? Neem dan contact met ons op!

Happy Horizon huurt 1.500 m² in Parktoren op Arnhem Centraal
Jacco Vogelaar
Neem contact op met Jacco

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Nieuwe afhaal- en bezorgformule

Nieuwe afhaal- en bezorgformule

ARNHEM – In opdracht van de vertrekkend huurder heeft BMV Winkelmakelaars, partner in Dynamis, het pand aan de Ir. J.P. van Muijlwijkstraat 43 te Arnhem verhuurd aan een nieuwe onderneming...
Kattencafé nieuw in Arnhem

Kattencafé nieuw in Arnhem

ARNHEM – BMV Winkelmakelaars, partner in Dynamis, heeft in opdracht van de eigenaar, een particuliere buitenlandse belegger een langjarige huurovereenkomst gesloten voor de winkelruimte...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie