Gezocht: talent!

ARNHEM - Heb jij onlangs een HBO / WO studie afgerond of heb je enige jaren werkervaring en ben je toe aan een nieuwe stap? Dan zoeken wij jou! Wij zijn op zoek naar een junior bedrijfsmakelaar. Een intelligente, leergierige, commerciële en gezellige collega die het vak van bedrijfsmakelaar graag wil leren. Waarom vinden we nou dat jij bij ons moet solliciteren? Onze jongste telg Romy vertelt:

“Ik ben heel blij dat ik de kans heb gekregen om als junior bedrijfsmakelaar bij Strijbosch Thunnissen te mogen werken. Ik vind het een uitdaging om aanbod en zoekers aan elkaar te verbinden, om kansen te creëren waar nog niemand aan had gedacht. Ik vind het geweldig dat ik veel vrijheid krijg om ideeën ook daadwerkelijk uit te voeren en als ik even wil sparren staan Jacco, Mark en Evert altijd voor me klaar om advies te geven. Ik zou het heel leuk vinden om mijn kennis te delen met een nieuwe collega! Binnenkort koffie?”

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan je cv en motivatie naar vanbaal@s-t.nl. Klik hier voor de volledige vacature.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Wetsvoorstel wijziging short stay

Wetsvoorstel wijziging short stay

Door Ewoud Pranger, Independent Tax Partners & Advisors Het kabinet heeft recentelijk een concept-wetsvoorstel gepubliceerd om btw-besparende praktijken bij...
Krapte neemt toe op Arnhemse kantorenmarkt

Krapte neemt toe op Arnhemse kantorenmarkt

ARNHEM - De krapte op de Arnhemse kantorenmarkt neemt toe. Dit blijkt uit het jaarlijkse onderzoek van BMV Research naar de ontwikkelingen op de lokale kantorenmarkt. De afgelopen vier jaar is...
Bekijk overzicht