General Electric huurt 600 m² kantoor op Industriepark Kleefse Waard in Arnhem

ARNHEM – General Electric Energy Europe (GEEE) kiest voor haar nieuwe kantoor voor IPKW in Arnhem. Na een verbouwing van het kantoor van ca. 600 m² verhuist GEEE haar kantoor medio dit jaar van Rheden naar Arnhem.

GE Energy Europe (GEEE) is een dochtermaatschappij van General Electric. De activiteiten bestaan uit onderhoud en reparatie van gasturbines welke worden gebruikt in onder andere de luchtvaartindustrie. Daarnaast is het GEEE actief in de olie en gas industrie.

Industriepark Kleefse Waard is hèt bedrijventerrein aan de oostkant van Arnhem met een focus op Energie, Milieu en Technologie. GEEE werd geadviseerd door Cushman & Wakefield. IPKW werd bij de totstandkoming van de transacties geadviseerd door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Arnhem, partner in Dynamis in collegiale samenwerking met DK Makelaars.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Krapte neemt toe op Arnhemse kantorenmarkt

Krapte neemt toe op Arnhemse kantorenmarkt

ARNHEM - De krapte op de Arnhemse kantorenmarkt neemt toe. Dit blijkt uit het jaarlijkse onderzoek van BMV Research naar de ontwikkelingen op de lokale kantorenmarkt. De afgelopen vier jaar is...
Verhuurtransacties op Retail Park Arnhem

Verhuurtransacties op Retail Park Arnhem

ARNHEM - Na de recente oplevering van nieuwe winkelunits aan Fietsvoordeelshop.nl en Huisdiervoordeelshop op Retail Park Arnhem, heeft ook Swiss Sense haar winkelunit betrokken. Swiss Sense...
Bekijk overzicht