EY kiest voor innovatief en duurzaam bedrijventerrein IPKW in Arnhem

EY kiest voor innovatief en duurzaam bedrijventerrein IPKW in Arnhem

EY, één van de partners van het Clean Mobility Center, gaat verhuizen naar Industriepark Kleefse Waard.
Binnenkort is EY niet alleen partner van het CMC, maar worden ze tevens onze buren!

Het kantoor van EY in Arnhem gaat verhuizen naar Industriepark Kleefse Waard (IPKW). IPKW is het voormalige fabrieksterrein van Akzo Nobel, waar meerdere innovatieve bedrijven in de Cleantech industrie zijn gevestigd. Op dit terrein zijn duurzame en circulaire toepassingen volop in ontwikkeling. De verhuizing zal eind 2018 plaatsvinden.

Voor deze locatie is gekozen om EY medewerkers een innovatieve en duurzame werkplek te bieden. Dit past bij de missie van EY: ‘Building a better working world’.

Peter Koolstra, kantoorvoorzitter van het EY kantoor in Arnhem: “We zijn blij met deze unieke werkplek, die dicht op de samenleving en business community staat. Wij willen zelfstandig én samen met gelijkgezinde bedrijven en personen een beter werkende wereld creëren. Wij doen dit door onze kennis en expertise op het gebied van innovatie en duurzaamheid te delen met andere partijen op het industrieterrein en onze klanten in de regio. Wij breiden onze samenwerkingen uit met o.a. startups en zijn inmiddels partner van het Clean Mobility Center. Wij kijken er naar uit om met de andere bedrijven duurzame en innovatieve projecten op te zetten.”

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, houdt zich namens de eigenaar van IPKW bezig met de verhuur van de kantoor- en bedrijfsruimte. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden via 026 - 355 21 00 of mail bedrijfsmakelaars@s-t.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie