DELA Vastgoed verwerft 3 woningbouwprojecten in regio Arnhem

DELA Vastgoed verwerft 3 woningbouwprojecten in regio Arnhem

ARNHEM - DELA Vastgoed heeft recentelijk een drietal nieuwbouw woningprojecten in de regio Arnhem verworven ten behoeve van haar beleggingsportefeuille. Hiermee geeft zij invulling aan haar nieuwe beleid om in het woningsegment te willen groeien.

Het betreft 46 nieuw te realiseren grondgebonden eengezinswoningen op het ENKA terrein in Ede waar de bouw recent gestart is. De woningen zullen in 2 fases vanaf eind 2013 worden opgeleverd.

In de wijk Schuytgraaf te Arnhem, in het plangebied Horstenhoogte, heeft DELA 41 woningen aangekocht van de combinatie Bouwfonds Ontwikkeling en Kondor-Wessels Projecten. Naast de huurwoningen worden 49 koopwoningen gerealiseerd door de ontwikkelaar. In mei 2013 is de eerste paal voor de huurwoningen geslagen.

In het nabijgelegen Elst zijn 12 grondgebonden woningen verworven van VOS-projecten in de wijk Westeraam. De oplevering zal eind dit jaar geschieden.

DELA Vastgoed werd bij de verwerving van de projecten geadviseerd door Strijbosch Thunnissen Beleggingsmakelaars Arnhem, partner in Dynamis.

Op dit moment worden de voorbereidingen getroffen voor de marketing en verhuur van de circa 100 woningen verdeeld over de 3 projecten. Strijbosch Thunnissen Verhuurmakelaars Arnhem, partner in Dynamis zal namens DELA Vastgoed de verhuur ter hand nemen.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie