CRV huurt 4.000 m² kantoor in Landmark Arnhem

Geschreven door Jacco Vogelaar MRICS op 23 december 2021

ARNHEM – CRV Holding BV, een coöperatie voor veeverbetering, heeft ten behoeve van haar internationale hoofdkantoor een langjarige huurovereenkomst afgesloten voor 4.000 m² kantoor in gebouw Landmark Arnhem.

Het gebouw met een oppervlakte van bijna 30.000 m² wordt momenteel volledig verbouwd naar het concept van Landmark Arnhem. Eigenaar van het gebouw Gelrepark B.V., een samenwerking tussen Renschdael Groep en Dutch City Development, realiseert een multi-tenant gebouw met een uitgebreid hospitality-, horeca- en serviceconcept waarin de huurders volledig worden ontzorgd. Een levendige Piazza met centrale receptie, all day bar, state of the art vergadercentrum, restaurant en een professioneel serviceteam staan ter beschikking van de huurders.

CRV zal het gebouw na de verbouwing in de zomer van 2022 betrekken. Samen met huurder NN is het gebouw nu voor bijna 65 % verhuurd. Voor de resterende 11.000 m² is verhuurder momenteel in gesprek met diverse geïnteresseerde partijen.

De verhuurder werd bij de totstandkoming van deze transactie geadviseerd door BMV Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield. De huurder werd geadviseerd door JLL.

CRV huurt 4.000 m² kantoor in Landmark Arnhem
Jacco Vogelaar MRICS
Neem contact op met Jacco

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Woon-/werkcombinatie op bedrijventerrein De Klaphek verhuurd

Woon-/werkcombinatie op bedrijventerrein De Klaphek verhuurd

EDE - Een hoogwaardig afgewerkte woon-/werkcombinatie met een royaal dakterras van ca. 152 m² aan de Hoorn 47 te Ede is onlangs binnen 1 week verhuurd. Dit bijzondere object is gelegen...
Beleggingsobject verkocht aan een particuliere belegger

Beleggingsobject verkocht aan een particuliere belegger

EDE - Kleinschalig beleggingsobject van ca. 170 m² bestaande uit 6 verhuurde kamers is recentelijk verkocht aan een particuliere belegger. Het beleggingsobject is gelegen aan de Stationsweg...
Bekijk overzicht