BMV Makelaars opent nieuw kantoor in Ede

Geschreven door Jacco Vogelaar MRICS op 21 juni 2022

EDE – BMV Makelaars, partner in Dynamis, opent eind dit jaar, naast haar 2 vestigingen in Arnhem, de deuren van een nieuw kantoor aan de Stationsweg 103 te Ede. Vanuit het nieuwe kantoor zal BMV Makelaars zich richten op het marktgebied Ede, Bennekom, Wageningen, Lunteren, Barneveld en Veenendaal.

Kantoor Ede wordt een full-service kantoor van waaruit makelaars en taxateurs van alle disciplines zullen opereren. Net als in Arnhem gaat het hierbij om Woningmakelaardij, Nieuwbouwmakelaardij, Woningverhuur, Bedrijfsmakelaardij, Beleggingsmakelaardij en Taxatie & Consultancy activiteiten.

Met de opening van kantoor Ede groeit BMV Makelaars uit tot een bedrijf van circa 30 hoogopgeleide vastgoedprofessionals.

Per 1 september dit jaar starten de verbouwingsactiviteiten zodat voor het einde van het jaar de daadwerkelijke opening kan plaatsvinden.

Over BMV Makelaars

BMV Makelaars is een full-service makelaarskantoor en verzorgt vanaf 2005 vanuit haar vestigingen in Arnhem-Noord en Arnhem-Zuid de verkoop, aankoop, verhuur, aanhuur, nieuwbouw en taxaties van zowel woningen als zakelijk onroerend goed. BMV Makelaars is partner in Dynamis, een landelijk samenwerkingsverband met 50 vestigingen, ruim 600 vastgoedprofessionals en een landelijk dekkend netwerk.

BMV Makelaars opent nieuw kantoor in Ede
Jacco Vogelaar MRICS
Neem contact op met Jacco