Bam transformeert Arnhems lab tot kantoor

Bam gaat een voormalig laboratoriumgebouw op het terrein van Akzo/Enka transformeren tot het wereldwijde hoofdkantoor van Teijin Aramid.

De aannemer sloot daartoe een turnkey-overeenkomst met Ping Properties. De volledige vernieuwbouw van het voormalig laboratorium omvat onder meer het ten dele slopen van het pand, het strippen van het resterende deel tot op het betonnen casco, het realiseren van volledig nieuwe installaties en het optrekken van een nieuwe duurzame gevel.

De oplevering staat gepland voor het derde kwartaal van 2020. De verbouwing moet resulteren in een duurzaam en toekomstbestendig kantoorpand met een verhuurbaar vloeroppervlak van 4.600 m². Teijin Aramid sloot hiervoor al een huurovereenkomst. Na de herfinanciering begin 2019 is dit de volgende stap in de transformatie van het Akzo Nobel-terrein tot een gebied voor werken, wonen en onderwijs.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Krapte neemt toe op Arnhemse kantorenmarkt

Krapte neemt toe op Arnhemse kantorenmarkt

ARNHEM - De krapte op de Arnhemse kantorenmarkt neemt toe. Dit blijkt uit het jaarlijkse onderzoek van BMV Research naar de ontwikkelingen op de lokale kantorenmarkt. De afgelopen vier jaar is...
Verhuurtransacties op Retail Park Arnhem

Verhuurtransacties op Retail Park Arnhem

ARNHEM - Na de recente oplevering van nieuwe winkelunits aan Fietsvoordeelshop.nl en Huisdiervoordeelshop op Retail Park Arnhem, heeft ook Swiss Sense haar winkelunit betrokken. Swiss Sense...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie