Automated Valuation Models

Automated Valuation Models

Er wordt met steeds meer regelmaat gesproken over ‘Automated Valuation Models (AVM)’ in de taxatiemarkt. Deze zogenaamde AVM’s zullen in de nabije toekomst voornamelijk van toepassing zijn op woningtaxaties. Worden taxateurs dan overbodig door AVM’s? Wij denken van niet. Taxateurs zijn specialisten, welke als geen ander de waarde van een object kunnen bepalen. Een AVM is namelijk niet bij uitstek geschikt voor ‘bijzondere objecten’, waaronder ook het bedrijfsmatige vastgoed valt. De taxateur blijft dus benodigd.

De term commercieel vastgoed omvat alle typen commercieel onroerend goed zoals: kantoren, winkels, bedrijfsruimten of woningen. Daarnaast kan ook specifiek commercieel vastgoed worden getaxeerd door Strijbosch Thunnissen Makelaars Arnhem. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om kerken, scholen, zorgvastgoed, toekomstige woningbouwlocaties, transformaties en horeca.

Er worden taxaties uitgevoerd voor onder andere financiering, (ver)koopbeslissingen of fiscale aspecten. Al onze taxaties zijn conform de kwaliteitseisen van alle banken en vastgoedfinanciers zoals ABN Amro, Rabobank, ING, RNHB, NIBC, en Domivest en voldoen aan de vereisten van RICS, IVS/EVS en het NRVT.

Voor een taxateur van bedrijfsmatig vastgoed kunt u terecht bij Strijbosch Thunnissen Makelaars Arnhem B.V., waar ons taxatieteam voor u klaar staat voor al uw taxatievragen en rapporten. Wij zijn een RICS gereguleerde organisaties en staan ingeschreven bij het NRVT binnen de kamers Bedrijfsmatig Vastgoed en Grootzakelijk Vastgoed.

Wanneer er snel geschakeld moet worden, kunt u bij ons terecht. Taxaties worden opgeleverd vijf dagen na opname en volledige informatievoorziening!

Neem contact op met een van onze specialisten Martijn Kerkmeer of Laura Nijman voor meer informatie over onze werkwijze, taxaties of een maatwerk offerte. 026 - 355 21 00 of bedrijfsmakelaars@s-t.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie