Arnhems transformatiepand 5Zeuven verkocht

Geschreven door Jacco Vogelaar MRICS op 13 oktober 2021

Het tot appartementencomplex te transformeren kantoorpand 5Zeuven in de Arnhemse wijk Kronenburg is verkocht aan Veldboom Vastgoed.

De verkoper, een samenwerking tussen Unifore Real Estate, PZD Vastgoed en Lobel Vastgoed, kocht het kantoorgebouw naast winkelcentrum Kronenburg medio vorig jaar en heeft een omgevingsvergunning verkregen voor de transformatie naar huurwoningen. Op de verdiepingen worden veertig appartementen gerealiseerd, terwijl de commerciële plint op de begane grond blijft gehandhaafd. Arnhem heeft het gebied Kronenburg aangewezen als speerpunt voor de realisatie van nieuwe en getransformeerde woningen.

Veldboom start direct met de werkzaamheden. Veldboom is gespecialiseerd in het realiseren en beheren van huurwoningen, oorspronkelijk gestart in 2006 in Groningen en inmiddels worden er door het hele land huurwoningen gerealiseerd en beheerd. Alle woningen worden duurzaam uitgevoerd zonder gasaansluiting en er is extra aandacht voor ecologie en circulariteit.

Bron: Vastgoedmarkt

Arnhems transformatiepand 5Zeuven verkocht
Jacco Vogelaar MRICS
Neem contact op met Jacco

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Krapte neemt toe op Arnhemse kantorenmarkt

Krapte neemt toe op Arnhemse kantorenmarkt

ARNHEM - De krapte op de Arnhemse kantorenmarkt neemt toe. Dit blijkt uit het jaarlijkse onderzoek van BMV Research naar de ontwikkelingen op de lokale kantorenmarkt. De afgelopen vier jaar is...
Verhuurtransacties op Retail Park Arnhem

Verhuurtransacties op Retail Park Arnhem

ARNHEM - Na de recente oplevering van nieuwe winkelunits aan Fietsvoordeelshop.nl en Huisdiervoordeelshop op Retail Park Arnhem, heeft ook Swiss Sense haar winkelunit betrokken. Swiss Sense...
Bekijk overzicht