Arnhems transformatiepand 5Zeuven verkocht

Geschreven door Jacco Vogelaar op 13 oktober 2021

Het tot appartementencomplex te transformeren kantoorpand 5Zeuven in de Arnhemse wijk Kronenburg is verkocht aan Veldboom Vastgoed.

De verkoper, een samenwerking tussen Unifore Real Estate, PZD Vastgoed en Lobel Vastgoed, kocht het kantoorgebouw naast winkelcentrum Kronenburg medio vorig jaar en heeft een omgevingsvergunning verkregen voor de transformatie naar huurwoningen. Op de verdiepingen worden veertig appartementen gerealiseerd, terwijl de commerciële plint op de begane grond blijft gehandhaafd. Arnhem heeft het gebied Kronenburg aangewezen als speerpunt voor de realisatie van nieuwe en getransformeerde woningen.

Veldboom start direct met de werkzaamheden. Veldboom is gespecialiseerd in het realiseren en beheren van huurwoningen, oorspronkelijk gestart in 2006 in Groningen en inmiddels worden er door het hele land huurwoningen gerealiseerd en beheerd. Alle woningen worden duurzaam uitgevoerd zonder gasaansluiting en er is extra aandacht voor ecologie en circulariteit.

Bron: Vastgoedmarkt

Arnhems transformatiepand 5Zeuven verkocht
Jacco Vogelaar
Neem contact op met Jacco

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Kantoorgebouw verkocht op IJsseloord II

Kantoorgebouw verkocht op IJsseloord II

ARNHEM – Het kantoorgebouw heeft een vloeroppervlakte van bijna 6000 m², beschikt over ruim 150 parkeerplaatsen en is langjarig verhuurd. Arkéa REIM, een...
Arnhem legt bedrijven WVG op voor woningbouw!

Arnhem legt bedrijven WVG op voor woningbouw!

ARNHEM – Onlangs heeft de gemeente Arnhem  bij 15 bedrijven de Wet voorkeursrecht gemeenten (Wvg) opgelegd . Dat betekent dat eigenaren hun grond alleen mogen verkopen aan de...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie