Aedifica investeert 7 miljoen in zorgobject in Oosterbeek

Geschreven door Jacco Vogelaar MRICS op 13 april 2022

Aedifica en Dunavast-Sonneborgh breiden de portefeuille van hun joint venture in Nederland verder uit en zullen € 7 miljoen investeren in de acquisitie en renovatie van een zorgsite in Oosterbeek.

Na de renovatie, zal de zorgsite een nieuwe thuis bieden aan 27 ouderen met hoge zorgbehoeften. Dit project luidt bovendien de samenwerking in met Warm Hart, een nieuwe ouderenzorgaanbieder. De renovatie van de zorgsite zal naar verwachting in het vierde kwartaal van 2022 worden opgeleverd.

De zorgsite is gelegen in een groene wijk van Oosterbeek in de provincie Gelderland. Het bestaande gebouw zal volledig worden gerenoveerd tot een moderne zorglocatie, die plaats zal bieden aan 27 bewoners.

Aedifica en Dunavast-Sonneborgh hebben een joint venture waarin Aedifica een belang heeft van 75%. De zorglocatie zal worden uitgebaat door Warm Hart, een Nederlandse zorgaanbieder die sinds begin 2022 actief is in de ouderenzorg. De medeoprichters van het bedrijf hebben al meer dan 25 jaar ervaring in de gezondheidszorg en de hospitality-sector.

De zorgsite zal worden verhuurd op basis van nieuwe, niet-opzegbare triple net huurovereenkomst met een looptijd van 20 jaar. Het initiële brutohuurrendement zal na oplevering van de werken circa 5,5% bedragen.

Bron: PropertyNL

Aedifica investeert 7 miljoen in zorgobject in Oosterbeek
Jacco Vogelaar MRICS
Neem contact op met Jacco

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Krapte neemt toe op Arnhemse kantorenmarkt

Krapte neemt toe op Arnhemse kantorenmarkt

ARNHEM - De krapte op de Arnhemse kantorenmarkt neemt toe. Dit blijkt uit het jaarlijkse onderzoek van BMV Research naar de ontwikkelingen op de lokale kantorenmarkt. De afgelopen vier jaar is...
Verhuurtransacties op Retail Park Arnhem

Verhuurtransacties op Retail Park Arnhem

ARNHEM - Na de recente oplevering van nieuwe winkelunits aan Fietsvoordeelshop.nl en Huisdiervoordeelshop op Retail Park Arnhem, heeft ook Swiss Sense haar winkelunit betrokken. Swiss Sense...
Bekijk overzicht