Aedifica investeert 7 miljoen in zorgobject in Oosterbeek

Geschreven door Jacco Vogelaar op 13 april 2022

Aedifica en Dunavast-Sonneborgh breiden de portefeuille van hun joint venture in Nederland verder uit en zullen € 7 miljoen investeren in de acquisitie en renovatie van een zorgsite in Oosterbeek.

Na de renovatie, zal de zorgsite een nieuwe thuis bieden aan 27 ouderen met hoge zorgbehoeften. Dit project luidt bovendien de samenwerking in met Warm Hart, een nieuwe ouderenzorgaanbieder. De renovatie van de zorgsite zal naar verwachting in het vierde kwartaal van 2022 worden opgeleverd.

De zorgsite is gelegen in een groene wijk van Oosterbeek in de provincie Gelderland. Het bestaande gebouw zal volledig worden gerenoveerd tot een moderne zorglocatie, die plaats zal bieden aan 27 bewoners.

Aedifica en Dunavast-Sonneborgh hebben een joint venture waarin Aedifica een belang heeft van 75%. De zorglocatie zal worden uitgebaat door Warm Hart, een Nederlandse zorgaanbieder die sinds begin 2022 actief is in de ouderenzorg. De medeoprichters van het bedrijf hebben al meer dan 25 jaar ervaring in de gezondheidszorg en de hospitality-sector.

De zorgsite zal worden verhuurd op basis van nieuwe, niet-opzegbare triple net huurovereenkomst met een looptijd van 20 jaar. Het initiële brutohuurrendement zal na oplevering van de werken circa 5,5% bedragen.

Bron: PropertyNL

Aedifica investeert 7 miljoen in zorgobject in Oosterbeek
Jacco Vogelaar
Neem contact op met Jacco

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Kantoorgebouw verkocht op IJsseloord II

Kantoorgebouw verkocht op IJsseloord II

ARNHEM – Het kantoorgebouw heeft een vloeroppervlakte van bijna 6000 m², beschikt over ruim 150 parkeerplaatsen en is langjarig verhuurd. Arkéa REIM, een...
Arnhem legt bedrijven WVG op voor woningbouw!

Arnhem legt bedrijven WVG op voor woningbouw!

ARNHEM – Onlangs heeft de gemeente Arnhem  bij 15 bedrijven de Wet voorkeursrecht gemeenten (Wvg) opgelegd . Dat betekent dat eigenaren hun grond alleen mogen verkopen aan de...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie