53 appartementen in stationsgebied Arnhem verkocht

Geschreven door Jacco Vogelaar MRICS op 13 oktober 2021

Prime Pitch Asset Management heeft de aankoop afgerond van 88 woonappartementen in drie transacties. Die markeren de start van een nieuw woningfonds van de assetmanager uit Amersfoort.

Prime Pitch heeft een appartementencomplex in het centrum van Arnhem verworven, bestaande uit 53 appartementen, 45 parkeerplaatsen en een commerciële ruimte in de plint. De verkoper van het complex Coehoornstate is RVG Invest en de transactie werd middels een share deal geëffectueerd. Daarnaast werden in twee transacties 35 appartementen verworven in Deventer, Apeldoorn, Zutphen, Zwolle, Amersfoort, Den Haag en Voorburg. Verkopers van deze portefeuille zijn twee fondsen onder management van Lokin Tamse.

De aankopen passen in de strategie van Prime Pitch, gericht op langjarig direct huurrendement met een exposure op de woningmarkten van middelgrote steden. Hierbij ligt de nadruk op huurwoningen in het betaalbare en middeldure segment. Daarnaast is de strategie van het fonds gericht op het toevoegen van waarde door gerichte investeringen en op uitponden. De woningportefeuille van het nieuwe fonds zal volgens Prime Pitch in de komende periode aanzienlijk worden uitgebreid.

Bron: Vastgoedmarkt

53 appartementen in stationsgebied Arnhem verkocht
Jacco Vogelaar MRICS
Neem contact op met Jacco

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Krapte neemt toe op Arnhemse kantorenmarkt

Krapte neemt toe op Arnhemse kantorenmarkt

ARNHEM - De krapte op de Arnhemse kantorenmarkt neemt toe. Dit blijkt uit het jaarlijkse onderzoek van BMV Research naar de ontwikkelingen op de lokale kantorenmarkt. De afgelopen vier jaar is...
Verhuurtransacties op Retail Park Arnhem

Verhuurtransacties op Retail Park Arnhem

ARNHEM - Na de recente oplevering van nieuwe winkelunits aan Fietsvoordeelshop.nl en Huisdiervoordeelshop op Retail Park Arnhem, heeft ook Swiss Sense haar winkelunit betrokken. Swiss Sense...
Bekijk overzicht