53 appartementen in stationsgebied Arnhem verkocht

Geschreven door Jacco Vogelaar op 13 oktober 2021

Prime Pitch Asset Management heeft de aankoop afgerond van 88 woonappartementen in drie transacties. Die markeren de start van een nieuw woningfonds van de assetmanager uit Amersfoort.

Prime Pitch heeft een appartementencomplex in het centrum van Arnhem verworven, bestaande uit 53 appartementen, 45 parkeerplaatsen en een commerciële ruimte in de plint. De verkoper van het complex Coehoornstate is RVG Invest en de transactie werd middels een share deal geëffectueerd. Daarnaast werden in twee transacties 35 appartementen verworven in Deventer, Apeldoorn, Zutphen, Zwolle, Amersfoort, Den Haag en Voorburg. Verkopers van deze portefeuille zijn twee fondsen onder management van Lokin Tamse.

De aankopen passen in de strategie van Prime Pitch, gericht op langjarig direct huurrendement met een exposure op de woningmarkten van middelgrote steden. Hierbij ligt de nadruk op huurwoningen in het betaalbare en middeldure segment. Daarnaast is de strategie van het fonds gericht op het toevoegen van waarde door gerichte investeringen en op uitponden. De woningportefeuille van het nieuwe fonds zal volgens Prime Pitch in de komende periode aanzienlijk worden uitgebreid.

Bron: Vastgoedmarkt

53 appartementen in stationsgebied Arnhem verkocht
Jacco Vogelaar
Neem contact op met Jacco

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Modelabel Hul Le Kes opent flagship in Arnhem

Modelabel Hul Le Kes opent flagship in Arnhem

ARNHEM - Het Nederlandse modelabel Hul Le Kes opende afgelopen zomer een flagship store in Arnhem. De winkel is gevestigd in de Wezenstraat, in een smal steegje, achter deur nummer 5. Hier...
Realisatie ART toren van start!

Realisatie ART toren van start!

ARNHEM – De bouw van het iconische ART gebouw op het Centraal station van Arnhem gaat van start. Dirkzwager Legal & Tax, een fullservice kantoor met advocaten,...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie