5.000 m² getransformeerd op Saksen Weimar

De 4 monumentale kazernegebouwen op het terrein van de Saksen Weimar in Arnhem zijn verkocht en krijgen een nieuw leven. De gebouwen maken onderdeel uit van een volledige ontwikkeling in en rondom de voormalige Saksen Weimar kazerne in Arnhem door “Groene Treden” een samenwerking tussen de Giesbers Groep en woningbouwcorporatie Vivare. Op het terrein worden maximaal 450 woningen, appartementen, woon-/werk appartementen en kleinschalige bedrijvigheid gerealiseerd.

Het karakteristieke poortgebouw van 2.500m² is gekocht door Stepping Stones Home & Care en wordt getransformeerd tot appartementen voor zorgbehoevende ouderen. De overige gebouwen zijn verkocht aan Buro Bogaarts Interiordesigner, Jeen communicatiebureau en een collectief van kunstenaars waaronder Maria Roosen.

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, adviseerde de verkoper, “Groene Treden”, tijdens het transformatie- en verkoopproces.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Krapte neemt toe op Arnhemse kantorenmarkt

Krapte neemt toe op Arnhemse kantorenmarkt

ARNHEM - De krapte op de Arnhemse kantorenmarkt neemt toe. Dit blijkt uit het jaarlijkse onderzoek van BMV Research naar de ontwikkelingen op de lokale kantorenmarkt. De afgelopen vier jaar is...
Verhuurtransacties op Retail Park Arnhem

Verhuurtransacties op Retail Park Arnhem

ARNHEM - Na de recente oplevering van nieuwe winkelunits aan Fietsvoordeelshop.nl en Huisdiervoordeelshop op Retail Park Arnhem, heeft ook Swiss Sense haar winkelunit betrokken. Swiss Sense...
Bekijk overzicht