3 nieuwe horecazaken zetten toon in Arnhem

3 nieuwe horecazaken zetten toon in Arnhem

ARNHEM - Arnhem bruist weer op het gebied van horeca. Door toenemende consumentenbestedingen zien veel horecaondernemers na jaren sappelen de zon weer schijnen. Horecaexploitanten zien de bezettingsgraden in hun zaken weer toenemen. Vooral de vernieuwende concepten met een bijzondere inrichting en verrassende kaart zijn erg in trek. De exploitanten weten steeds beter in te spelen op een beleving van de klant. Ook nieuwe ondernemers zien de kansen om in stappen op een goed moment. De afgelopen maanden hebben zich spraakmakende horecaformules in Arnhem gevestigd

Op het Willemsplein is eind 2015 Stan&Co geopend. In het Stationsgebied naast de nieuwe Pathe heeft zich Happy Italy gevestigd. Afgelopen week is in Building026 aan de Koningstraat een nieuwe loot aan de stam van Dudok, OSTERIA VICINI geopend.

Zowel Happy Italy en Stan&Co hebben in de eerste maanden van hun bestaan de verwachtingen meer dan waar gemaakt door veel klanten naar zich toe te trekken. Vele daarvan zijn nieuwe klanten die deze nieuwe etablissementen omarmd hebben. Het blijkt derhalve toch waar te zijn dat nieuw aanbod een nieuwe vraag kan creëren.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie