23 april start verkoop nieuwbouwproject Het Nieuwe A

23 april start verkoop nieuwbouwproject Het Nieuwe A

De start verkoop van het nieuwbouwproject ‘Het Nieuwe A’ te Arnhem is een feit. De eerste 25 koopwoningen zullen in de verkoop gaan op zaterdag 23 april as. van 10:00 uur tot 13:00 uur in park Malburgen West (Lupinestraat).

Het Nieuwe A is een nieuw woongebied met een leuke mix aan koopwoningen in de prijsklasse vanaf € 225.000,- v.o.n. Het is een kleinschalig project, gelegen aan de voet van de Nelson Mandelabrug, vlak achter de winterdijk aan de noordzijde van Malburgen-West. Een plek met verrassende mogelijkheden; dicht bij het stadscentrum, maar ook bij de uiterwaarden en natuurpark Meinerswijk. Kortom, heerlijk wonen aan de rand van de stad!

Het project kent een rijke variatie aan woningtypes en heeft een geheel eigen gezicht, wat tot uiting komt in de bijzondere architectuur. De mooie, eigentijdse woningen hebben een speelse indeling en bieden veel woonkwaliteit.

Wanneer u vóór 1 juli 2011 besluit tot aankoop, ontvangt u een korting van €5.000,- op de koopsom.

Bent u op zoek naar een bijzondere nieuwbouwwoning of bent u geïnteresseerd in het project, kom dan langs op zaterdag 23 april!

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie