2 nieuwe gezichten bij Strijbosch Thunnissen

2 nieuwe gezichten bij Strijbosch Thunnissen

ARNHEM - Per 1 september 2016 is het team van Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars versterkt met de komst van Evert den Outer (41). Den Outer is verantwoordelijk voor de sterk groeiende afdeling winkelmakelaardij en winkelbeleggingen.

Evert heeft jarenlange ervaring in vastgoed en makelaardij. Hij is onder andere werkzaam geweest als bedrijfsmakelaar bij Engelsing Bedrijfsmakelaars en laatstelijk bij Bouwfonds IM als senior acquisitiemanager. Met de komst van Evert den Outer verwacht Strijbosch Thunnissen haar positie in de winkelmakelaardij in de regio groot Arnhem nog verder te kunnen versterken.

Daarnaast wordt de afdeling Consultancy, Research en Taxaties (CRT) per 1 oktober versterkt met de komst van Martijn Kerkmeer RT als taxateur bedrijfsmatig vastgoed. Martijn Kerkmeer (44) zal verantwoordelijk worden voor de verdere uitbouw en professionalisering van de groeiende research, taxatie- en adviespraktijk van Strijbosch Thunnissen in de stadsregio Arnhem-Nijmegen. Kerkmeer is hiervoor onder ander een aantal jaren werkzaam geweest als senior taxateur bij Van ’t Hof Bedrijfshuisvesting.

Ter uitbreiding van de afdeling Bedrijfsmakelaardij zijn wij op zoek naar een Junior Bedrijfsmakelaar. Klik hier voor meer informatie over deze vacature.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie