2.000 m² horecaplint Arnhem Centraal verhuurd

ARNHEM - Epicurus heeft in samenwerking met Strijbosch Thunnissen Horecamakelaars onlangs huurovereenkomsten afgesloten met horecaketens Happy Italy, McDonald´s, BZZY Healty Fastfood en een Grand-Café voor vestiging in het nieuwe Leisure Complex nabij het Centraal Station van Arnhem.

Epicurus ontwikkelt en realiseert in opdracht van Pathé een Leisure Complex in Arnhem Centraal Oost. Het plan omvat een bioscoop met op de begane grond een horecaplint van ruim 2000 m². De entree van bioscoop Pathé ligt centraal in de horecaplint. Het nieuwe Leisure Complex Arnhem Centraal Oost opent begin oktober 2015.

Het project is een van de onderdelen van de grootschalige vernieuwingsoperatie rond het stationsgebied van Arnhem Centraal. Met een hoogte van 35 meter vormt het een herkenbaar punt in het centrum van Arnhem. De horecaplint met daarboven de bioscoopzalen van Pathé strekt zich uit over een lengte van 140 meter en maakt een levendige verbinding tussen het nieuwe station, dat naar verwachting zal worden geopend in november 2015, en de binnenstad van Arnhem.

De openbare ruimte bij het nieuwe Leisure Complex bestaat uit een voetgangersgebied met terrassen, veel groen en een park gelegen op het dak van de horecaplint. Gemeente Arnhem besteedt veel aandacht aan kwaliteit met toepassing van natuurstenen bestrating, straatmeubilair en de plaatsing van volwassen bomen. Bij de realisatie van het Leisure Complex is gebruik gemaakt van een ondergronds afvaltransportsysteem, waarbij afval direct via ondergrondse buizen wordt afgevoerd. Tevens wordt gebruik gemaakt van WKO (Warmte-Koude-Opslag), wat resulteert in een zeer laag energieverbruik.

Epicurus is ontwikkelaar van het Leisure Complex. Het concept en de uitwerking is van EUP Design, het in-house ontwerpbureau van Epicurus. De gevel is ontworpen door Powerhouse Company. Epicurus werd bij de verhuur van de horecaruimten geadviseerd door Strijbosch Thunnissen Horecamakelaars, partner in Dynamis, en Centrum Projecten.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Krapte neemt toe op Arnhemse kantorenmarkt

Krapte neemt toe op Arnhemse kantorenmarkt

ARNHEM - De krapte op de Arnhemse kantorenmarkt neemt toe. Dit blijkt uit het jaarlijkse onderzoek van BMV Research naar de ontwikkelingen op de lokale kantorenmarkt. De afgelopen vier jaar is...
Verhuurtransacties op Retail Park Arnhem

Verhuurtransacties op Retail Park Arnhem

ARNHEM - Na de recente oplevering van nieuwe winkelunits aan Fietsvoordeelshop.nl en Huisdiervoordeelshop op Retail Park Arnhem, heeft ook Swiss Sense haar winkelunit betrokken. Swiss Sense...
Bekijk overzicht