180 woningen van Woningbouwvereniging voor Ambtenaren te Arnhem aangekocht

ARNHEM – RVG Arnhem Noord I en II CV, onderdeel van RVG Real Estate, heeft afgelopen week 180 woningen van de Woningbouwvereniging van Ambtenaren te Arnhem overgenomen. De woningen zijn aangekocht voor een bedrag van € 28 miljoen.

De Woningbouwvereniging werd in 1920 opgericht en heeft met architect G. Versteeg 104 woningen op de Braamberg en 76 woningen op de Schuttersberg gerealiseerd. Na 100 jaar hebben de leden van de Woningbouwvereniging bijna unaniem ingestemd met de verkoop aan RVG.

RVG heeft de verplichting om de levensduur van deze 180 monumentale woningen te verlengen en te verduurzamen naar label A. Strijbosch Thunnissen / BMV Beleggingsmakelaars, partner in Dynamis, trad op als adviseur namens koper.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Online Retailer opent eerste fysieke winkel

Online Retailer opent eerste fysieke winkel

ARNHEM – Op de absolute top A1 winkelstraat in Arnhem heeft BMV Winkelmakelaars, partner in Dynamis, een langjarige huurovereenkomst gesloten voor de ca. 75 m² winkelruimte...
Nieuwe kapperszaak in Arnhem

Nieuwe kapperszaak in Arnhem

ARNHEM – In opdracht van de eigenaar, een particuliere belegger, heeft BMV Winkelmakelaars, partner in Dynamis, een langjarige huurovereenkomst gesloten voor ca. 86...
Bekijk overzicht