180 woningen van Woningbouwvereniging voor Ambtenaren te Arnhem aangekocht

ARNHEM – RVG Arnhem Noord I en II CV, onderdeel van RVG Real Estate, heeft afgelopen week 180 woningen van de Woningbouwvereniging van Ambtenaren te Arnhem overgenomen. De woningen zijn aangekocht voor een bedrag van € 28 miljoen.

De Woningbouwvereniging werd in 1920 opgericht en heeft met architect G. Versteeg 104 woningen op de Braamberg en 76 woningen op de Schuttersberg gerealiseerd. Na 100 jaar hebben de leden van de Woningbouwvereniging bijna unaniem ingestemd met de verkoop aan RVG.

RVG heeft de verplichting om de levensduur van deze 180 monumentale woningen te verlengen en te verduurzamen naar label A. Strijbosch Thunnissen / BMV Beleggingsmakelaars, partner in Dynamis, trad op als adviseur namens koper.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
 StoryTiles & Oud & R-Style naar Arnhem Centrum

StoryTiles & Oud & R-Style naar Arnhem Centrum

ARNHEM – De twee retailers StoryTiles en Oud & R-style openen samen een nieuwe winkel van ca. 85m2 aan de Bakkerstraat 20 te Arnhem. Het gaat hier om een fraai monumentaal pand. BMV...
Aigron B.V. huurt kantoorruimte aan de Rijnkade in Arnhem

Aigron B.V. huurt kantoorruimte aan de Rijnkade in Arnhem

ARNHEM - Arbeidsbemiddelaar Aigron B.V. huurt per 1 augustus 2023 ca. 97 m² kantoorruimte aan de Rijnkade 32 te Arnhem. Het bedrijf heeft een langjarige overeenkomst gesloten voor de...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie