Bedrijfsmakelaar Arnhem

Bedrijfsmakelaar Arnhem

Bent u opzoek naar een bedrijfsmakelaar in Arnhem? BMV Bedrijfsmakelaars is de specialist op het gebied van bedrijfs onroerend goed! Met een brede marktkennis en jarenlange ervaring kent BMV Bedrijfsmakelaars uw toekomstige koper of huurder.

Sinds de oprichting is BMV Bedrijfsmakelaars in Arnhem uitgegroeid tot één van de bestverkopende en toonaagevende NVM makelaar in de regio. Het werkgebied van BMV Bedrijfsmakelaars is de stad Arnhem met daar omheen de omliggende gemeenten (Duiven, Overbetuwe, Westervoort, Renkum en Rheden). Als dé makelaar in commercieel vastgoed in Arnhem hebben wij voldoende aanbod in onze portefeuille. Vaak zijn wij al in een vroeg stadium op de hoogte van het bedrijfsmatig vastgoed dat binnenkort op de markt komt.

BMV Bedrijfsmakelaars

Een bedrijfspand huren of kopen of uw huidige bedrijfsruimte verhuren of verkopen? Onze specialisten kennen de vastgoedmarkt als geen ander en adviseren u graag. BMV Bedrijfsmakelaars heeft specialisten in huis voor vastgoedbeleggingen, kantoor- en bedrijfsruimten en winkel en horeca.

Maak een afspraak met een van onze specialisten.

026 355 21 00
bedrijven@bmvmakelaars.nl

BMV Consultancy, Research en Taxaties

Heeft u een taxatie nodig voor uw woning of voor commercieel vastgoed? Bij de koop van een woning, een verbouwing of bij het oversluiten van uw hypotheek heeft u een taxatierapport nodig. Door een taxatie kent u de waarde van uw (toekomstige) woning én alle bijzonderheden. Voor taxaties voor uw commercieel vastgoed kunt u bij BMV Consultancy, Research en Taxaties terecht voor taxaties van alle typen bedrijfsonroerend goed.

Neem contact op om een taxatie aan te vragen of uw vragen te stellen.

026 355 21 00
taxaties@bmvmakelaars.nl

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie