Bedrijfsmakelaar Arnhem

Bedrijfsmakelaar Arnhem

Bent u opzoek naar een bedrijfsmakelaar in Arnhem? BMV Bedrijfsmakelaars is de specialist op het gebied van bedrijfs onroerend goed! Met een brede marktkennis en jarenlange ervaring kent BMV Bedrijfsmakelaars uw toekomstige koper of huurder.

Sinds de oprichting is BMV Bedrijfsmakelaars in Arnhem uitgegroeid tot één van de bestverkopende en toonaagevende NVM makelaar in de regio. Het werkgebied van BMV Bedrijfsmakelaars is de stad Arnhem met daar omheen de omliggende gemeenten (Duiven, Overbetuwe, Westervoort, Renkum en Rheden). Als dé makelaar in commercieel vastgoed in Arnhem hebben wij voldoende aanbod in onze portefeuille. Vaak zijn wij al in een vroeg stadium op de hoogte van het bedrijfsmatig vastgoed dat binnenkort op de markt komt.

Uw specialist in bedrijfshuisvesting

BMV Bedrijfsmakelaars is uw specialist in Arnhem op het gebied van bedrijfsruimten, kantoren, logistieke panden en winkel- en horecapanden. Als bedrijfsmakelaar in Arnhem hebben wij voor iedere discipline een specialist. Of u nu op zoek bent naar een passende kantoorruimte, uw huidige bedrijfspand wilt verkopen of ander bedrijfs onroerend goed. De specialisten van BMV Bedrijfsmakelaars staan voor u klaar.

Onze bedrijfsmakelaars in Arnhem luisteren naar uw wensen en behoeften en helpen u met de aan- of verkoop van elk type commercieel vastgoed. BMV Bedrijfsmakelaars beschikt over ervaren bedrijfsmakelaars met lokale roots, landelijk netwerk en een persoonlijke aanpak. Wat uw vastgoedvraagstuk ook is, wij gaan voor u aan de slag!

Schakel een ervaren vastgoedadviseur in

Wij maken een afspraak, komen bij u langs, maken een inschatting van de waarde en gaan voor u aan de slag! Zo eenvoudig is het.

BMV Bedrijfsmakelaars

Een bedrijfspand huren of kopen of uw huidige bedrijfsruimte verhuren of verkopen? Onze specialisten kennen de vastgoedmarkt als geen ander en adviseren u graag. BMV Bedrijfsmakelaars heeft specialisten in huis voor vastgoedbeleggingen, kantoor- en bedrijfsruimten en winkel en horeca.

Maak een afspraak met een van onze specialisten.

026 355 21 00
bedrijven@bmvmakelaars.nl

BMV Consultancy, Research en Taxaties

Heeft u een taxatie nodig voor uw woning of voor commercieel vastgoed? Bij de koop van een woning, een verbouwing of bij het oversluiten van uw hypotheek heeft u een taxatierapport nodig. Door een taxatie kent u de waarde van uw (toekomstige) woning én alle bijzonderheden. Voor taxaties voor uw commercieel vastgoed kunt u bij BMV Consultancy, Research en Taxaties terecht voor taxaties van alle typen bedrijfsonroerend goed.

Neem contact op om een taxatie aan te vragen of uw vragen te stellen.

026 355 21 00
taxaties@bmvmakelaars.nl

Nieuw in ons aanbod

Hoofdstraat 135, 6881 TG, Velp
Hoofdstraat 135, 6881 TG, Velp
Hoofdstraat 135, 6881 TG, Velp
Hoofdstraat 135, 6881 TG, Velp
Bekijk alle afbeeldingen
Uitgelicht
Hoofdstraat 135
6881 TG, Velp
  • 455 m²
  • In units vanaf 455 m²
€ 140 p/m² p.j.
Florijnweg 4, 6883 JP, Velp
Florijnweg 4, 6883 JP, Velp
Florijnweg 4, 6883 JP, Velp
Florijnweg 4, 6883 JP, Velp
Bekijk alle afbeeldingen
Uitgelicht
Florijnweg 4
6883 JP, Velp
  • 2821 m²
  • In units vanaf 2821 m²
€ 95 p/m² p.j.
Bakkerstraat 31, 6811 EH, Arnhem
Bakkerstraat 31, 6811 EH, Arnhem
Bakkerstraat 31, 6811 EH, Arnhem
Bakkerstraat 31, 6811 EH, Arnhem
Bekijk alle afbeeldingen
Uitgelicht
Bakkerstraat 31
6811 EH, Arnhem
  • 120 m²
  • In units vanaf 120 m²
€ 1.975 p.m.

Dit is hét moment om uw huisvesting te heroverwegen

Een ruimer of juist kleiner kantoorpand? Een bedrijfspand verkopen en terughuren? Een kantoorruimte midden in de stad of op zichtlocatie langs de toegangswegen? Of besparen op uw bedrijfshuisvesting? Wat uw vastgoedvraagstuk ook is; BMV Bedrijfsmakelaars staat voor u klaar. Samen met u brengen wij uw wensen in kaart. Onze belangrijkste taak is het vinden van kopers of huurders voor uw object of het vinden van een nieuw bedrijfspand wanneer u heeft besloten om te kopen of huren. Kennismaken?