Makelaar in Velp, Rozendaal en omgeving

Makelaar in Velp, Rozendaal en omgeving

Heeft u behoefte aan een professionele makelaar in Velp, Rozendaal en omgeving? BMV Makelaars biedt ondersteuning bij aankoop, verkoop, taxaties, verhuur en nieuwbouw.

Dé makelaar van Velp, Rozendaal en omgeving

BMV Makelaars staat al sinds 2005 bekend als dé makelaar in Velp, Rozendaal,Arnhem en omstreken. Wij kunnen u ondersteunen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Daarbij hanteren we altijd een persoonlijke aanpak. Wij weten dat de waarde van een woning niet alleen in stenen zit, maar ook in het verhaal achter de woning. Mogen wij als uw makelaar optreden? Dan nemen we altijd de tijd om naar uw verhaal te luisteren. Zo kunnen we u helpen om de perfecte woning of koper te vinden.

Wij hebben onze successen als makelaar in Velp, Rozendaal en omgeving te danken aan onze persoonlijke werkwijze.

Uw woning verkopen?

Een huis kopen of verkopen zonder zorgen. Dat kan met een makelaar van BMV Makelaars.

Makelaar Velp

De perfecte woning vinden dankzij de makelaar in Velp, Rozendaal en omgeving

Wij helpen u graag om een geschikte woning te vinden met een aanpak op maat. Als aankoopmakelaar nemen we alle tijd om uw wensen in kaart te brengen. Voor elk type woning hebben we een specialist die u kan helpen. Bovendien zijn we goed op de hoogte van het actuele woningaanbod in Velp, Rozendaal en omgeving. Vaak zijn we zelfs al op de hoogte van een nieuwe woning op de markt voordat deze op Funda staat. Zo kunnen we u een voorsprong bieden ten opzichte van andere woningzoekenden.

Natuurlijk zijn wij als makelaar in Velp, Rozendaal en omgeving ook aanwezig tijdens de bezichtigingen. Zo krijgt u alle tijd om zich op de leuke aspecten van de woning te focussen, terwijl wij de woning controleren op eventuele mankementen. Zo versterken we onze onderhandelingspositie en kunnen we u een realistisch beeld van de woning geven. Indien u interesse heeft in de woning, zullen we namens u onderhandelen over de prijs en voorwaarden.

Verkoopmakelaar in Velp, Rozendaal en omgeving

Als NVM verkoopmakelaar helpen wij u graag om uw woning in Velp, Rozendaal en omgeving te verkopen. We zijn in staat om uw woning relatief snel te verkopen. Toch streven we niet alleen naar een snelle verkoop, maar ook naar de beste resultaten. Als makelaar in Velp, Rozendaal en omgeving zijn we bekend met de lokale woningmarkt en weten we goed wat u voor de woning kunt vragen. Bovendien kunnen wij namens u over de verkoopvoorwaarden en de prijs onderhandelen. Dat doen we uiteraard in goed overleg. U beslist zelf met welk bod en welke voorwaarden u akkoord gaat. Wilt u dat ook uw woning snel en tegen een aantrekkelijk bod verkocht wordt? Plan dan snel een kennismakingsgesprek met ons in!

  • Een specialist voor ieder type woning
  • Persoonlijke werkwijze en goed bereikbaar
  • Volledige ontzorging bij het verkoopproces
  • Vlotte verkoop van uw woning
  • NVM-gecertificeerd
  • Maximaal verkoopresultaat
Makelaar Velp

Uw woning laten taxeren door de makelaar van Velp, Rozendaal en omgeving

U kunt ons niet alleen inschakelen als u een makelaar in Velp, Rozendaal en omgeving nodig heeft, maar ook als u een taxateur nodig heeft. Wij kunnen de waarde van uw woning nauwkeurig bepalen en zullen onze conclusie ook altijd grondig onderbouwen. Zo weet u niet alleen welk bedrag u voor de woning kunt krijgen, maar ook welke maatregelen u eventueel kunt nemen om de waarde te verhogen.

Er zijn verschillende redenen om een taxatierapport aan te vragen. Zo moet de woning bijvoorbeeld getaxeerd worden als u een woning koopt, een verbouwing gepland heeft of als u uw hypotheek wilt oversluiten. Nadat wij de woning getaxeerd hebben, bent u op de hoogte van de waarde en eventuele bijzonderheden.

Uw huis in Velp , Rozendaal of omgeving laten taxeren? BMV Makelaars is dé specialist in de regio, ook als het om taxaties gaat.

Referenties

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

A.G. Noijweg 28

Makkelijk laagdrempelig en vriendelijk. Deskundig advies. Goed tips. Bij vragen tussendoor goed bereikbaar. Prettig contact met overige medewerkers.

Centraalspoor 11
Centraalspoor 11
Centraalspoor 11

We zijn bij zowel de verkoop van ons huis in Schuytgraaf als de aankoop van ons nieuwe huis in Arnhem Noord geweldig geholpen door BMV makelaars. Naast de zeer deskundige en vriendelijke begeleiding bij onze bezichtigingen zijn we geweldig ondersteund vanuit het BMV kantoor bij al het

Graaf van Rechterenweg 34
Graaf van Rechterenweg 34
Graaf van Rechterenweg 34

Mijn ervaring met deze makelaar was uitstekend. Kwam deskundig over. Zal dit zeker bij andere mensen aanbevelen.

Kustvaart 91
Kustvaart 91
Kustvaart 91

Wij zijn heel erg blij en dankbaar met onze makelaar. Hij heeft ons enorm geholpen tijdens de verkoop.Hij hield zich altijd aan de afspraken die hij met ons had gemaakt en hield contact.Een hele prettige samen werking

Oranjestraat 80
Oranjestraat 80
Oranjestraat 80

Contact met BMV makelaars is zeer prettig verlopen. Ik kreeg goed advies en had een vaste makelaar die goed meedacht!

Loevesteinlaan 15
Loevesteinlaan 15
Loevesteinlaan 15

Vanaf het begin liep het contact met Marc vlot, eerlijk en open. Op basis van de kennismaking kregen we een goede indruk van de kennis en kunde en dat wekte vertrouwen. We zijn goed geadviseerd over de mogelijkheden en ook hier gewoon een helder en eerlijk verhaal. Geen onnodige

Burnierlaan 18
Burnierlaan 18
Burnierlaan 18

De makelaar was erg deskundig en plezierig in omgang! ook de mensen op kantoor zijn erg vriendelijk en komen alle afspraken na zoals het hoort. ik kan dhr. Bakker aanbevelen.

Lovinklaan 61
Lovinklaan 61
Lovinklaan 61

Prima makelaar.Niet te hoog inzetten en op korte termijn bieden. Met resultaat een hoger bodopgeleverd. Wij zijn zeer tevreden met de makelaar en zijn team.Ook een goede fotograaf. Bedankt dat u ons heeft bijgestaan.Beoordeling 9

Platinum 77
Platinum 77
Platinum 77

Erg goed ivb geen contact met mijn ex partner zorgde de makelaar ervoor dat wij beide de informatie kregen.

Parkstraat 22
Parkstraat 22
Parkstraat 22

BMV heeft een breed dienstenpakket, is actief in verschillende marktsegmenten (koop en huur) en is daardoor zeer goed op de hoogte van actuele ontwikkelingen.

Zijn wij binnenkort ook uw makelaar in Velp, Rozendaal of omgeving?

BMV Makelaars bestaat uit een team van professionals met verschillende specialismen in de woningmarkt. Wij kunnen optreden als aankoop- of verkoopmakelaar, maar ook als taxateur of nieuwbouwmakelaar. Vraagt u zich af hoe wij u kunnen ondersteunen? Wij plannen graag een kennismakingsgesprek met u in! Wilt u een afspraak inplannen? Dan kunt u ons zowel telefonisch als per mail bereiken. Vindt u het prettig om op de hoogte te blijven van het woningaanbod in de regio? Dan raden we u aan om onze socialmediakanalen te volgen.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie