Makelaar in Velp, Rozendaal en omgeving

Makelaar in Velp, Rozendaal en omgeving

Heeft u behoefte aan een professionele makelaar in Velp, Rozendaal en omgeving? BMV Makelaars biedt ondersteuning bij aankoop, verkoop, taxaties, verhuur en nieuwbouw.

Dé makelaar van Velp, Rozendaal en omgeving

BMV Makelaars staat al sinds 2005 bekend als dé makelaar in Velp, Rozendaal,Arnhem en omstreken. Wij kunnen u ondersteunen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Daarbij hanteren we altijd een persoonlijke aanpak. Wij weten dat de waarde van een woning niet alleen in stenen zit, maar ook in het verhaal achter de woning. Mogen wij als uw makelaar optreden? Dan nemen we altijd de tijd om naar uw verhaal te luisteren. Zo kunnen we u helpen om de perfecte woning of koper te vinden.

Wij hebben onze successen als makelaar in Velp, Rozendaal en omgeving te danken aan onze persoonlijke werkwijze.

Uw woning verkopen?

Een huis kopen of verkopen zonder zorgen. Dat kan met een makelaar van BMV Makelaars.

Makelaar Velp

De perfecte woning vinden dankzij de makelaar in Velp, Rozendaal en omgeving

Wij helpen u graag om een geschikte woning te vinden met een aanpak op maat. Als aankoopmakelaar nemen we alle tijd om uw wensen in kaart te brengen. Voor elk type woning hebben we een specialist die u kan helpen. Bovendien zijn we goed op de hoogte van het actuele woningaanbod in Velp, Rozendaal en omgeving. Vaak zijn we zelfs al op de hoogte van een nieuwe woning op de markt voordat deze op Funda staat. Zo kunnen we u een voorsprong bieden ten opzichte van andere woningzoekenden.

Natuurlijk zijn wij als makelaar in Velp, Rozendaal en omgeving ook aanwezig tijdens de bezichtigingen. Zo krijgt u alle tijd om zich op de leuke aspecten van de woning te focussen, terwijl wij de woning controleren op eventuele mankementen. Zo versterken we onze onderhandelingspositie en kunnen we u een realistisch beeld van de woning geven. Indien u interesse heeft in de woning, zullen we namens u onderhandelen over de prijs en voorwaarden.

Verkoopmakelaar in Velp, Rozendaal en omgeving

Als NVM verkoopmakelaar helpen wij u graag om uw woning in Velp, Rozendaal en omgeving te verkopen. We zijn in staat om uw woning relatief snel te verkopen. Toch streven we niet alleen naar een snelle verkoop, maar ook naar de beste resultaten. Als makelaar in Velp, Rozendaal en omgeving zijn we bekend met de lokale woningmarkt en weten we goed wat u voor de woning kunt vragen. Bovendien kunnen wij namens u over de verkoopvoorwaarden en de prijs onderhandelen. Dat doen we uiteraard in goed overleg. U beslist zelf met welk bod en welke voorwaarden u akkoord gaat. Wilt u dat ook uw woning snel en tegen een aantrekkelijk bod verkocht wordt? Plan dan snel een kennismakingsgesprek met ons in!

  • Een specialist voor ieder type woning
  • Persoonlijke werkwijze en goed bereikbaar
  • Volledige ontzorging bij het verkoopproces
  • Vlotte verkoop van uw woning
  • NVM-gecertificeerd
  • Maximaal verkoopresultaat
Makelaar Velp

Uw woning laten taxeren door de makelaar van Velp, Rozendaal en omgeving

U kunt ons niet alleen inschakelen als u een makelaar in Velp, Rozendaal en omgeving nodig heeft, maar ook als u een taxateur nodig heeft. Wij kunnen de waarde van uw woning nauwkeurig bepalen en zullen onze conclusie ook altijd grondig onderbouwen. Zo weet u niet alleen welk bedrag u voor de woning kunt krijgen, maar ook welke maatregelen u eventueel kunt nemen om de waarde te verhogen.

Er zijn verschillende redenen om een taxatierapport aan te vragen. Zo moet de woning bijvoorbeeld getaxeerd worden als u een woning koopt, een verbouwing gepland heeft of als u uw hypotheek wilt oversluiten. Nadat wij de woning getaxeerd hebben, bent u op de hoogte van de waarde en eventuele bijzonderheden.

Uw huis in Velp , Rozendaal of omgeving laten taxeren? BMV Makelaars is dé specialist in de regio, ook als het om taxaties gaat.

Referenties

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Lokaalspoor 25
Lokaalspoor 25
Lokaalspoor 25

Vlotte en gemakkelijke communicatie met deskundige makelaar met lokale kennis. Soepel verkoopproces en goede marktsituatie heeft geleid tot snelle verkoop van ons huis.

Boshovenstraat 26
Boshovenstraat 26
Boshovenstraat 26

Wouter heeft ons heel goed geadviseerd, met uitstekende kennis van zaken en de verkoop van ons huis accuraat en kundig opgepakt en gedaan. Laurie reageerde snel en heel vriendelijk op vragen. Uiteindelijk hebben we een fantastisch resultaat behaald waar we enorm blij mee zijn. Dikke pluim!

Thomas Ettylaan 1
Thomas Ettylaan 1
Thomas Ettylaan 1

Prima makelaar, communicatief en betrouwbaar. Ook het ondersteunend personeel is prima! Aanbeveling van vrienden. Goede klik!

Avondlicht 4
Avondlicht 4
Avondlicht 4

Paul kent de markt in Schuytgraaf goed. Communicatie verloopt via het kantoor en de makelaar zelf. Wij hebben de communicatie als prettig ervaren ook als de verkoop even tegenvalt. Voordeel van een lokale makelaar is dat Paul de markt goed kent en ‘data driven’ werkt.

Winterkleed 25
Winterkleed 25
Winterkleed 25

Helder in verwachtingen rondom verkoop, goed zicht op de markt en korte lijnen in de communicatie via mail, telefoon en app.

Fruittelerserf 6
Fruittelerserf 6
Fruittelerserf 6

We received necessary support and guidance. All our queries were timely responded. Good service.

Kalmoesstraat 14

Ik ben zeer tevreden met de aankoop van mijn nieuwe appartement dankzij het team van BMV Makelaars. Zeer professioneel en vriendelijk team, dat me gedurende het hele proces heeft geholpen. Bovendien was hun communicatie altijd duidelijk en tijdig, waardoor het hele proces soepel verliep.

Rijnkade 64
Rijnkade 64
Rijnkade 64

Het betrof hier de verkoop van ons ouderlijk huis. Met respect en begrip voor de situatie werd hier mee omgegaan. Advies was duidelijk op ervaring gebaseerd. Alle afspraken werden doorgegeven en we kregen een goede terugkoppeling. Stand van zaken werd regelmatig gedeeld.

Bovenbeekstraat 28 a 1

Deskundig en betrouwbaar. Denkt mee om tot oplossingen te komen en goed bereikbaar. Prettig contact.

Rijnstraat 56 3

Heel goed geholpen bij de verkoop van mijn woning. Hebben vooraf afspraken gemaakt en een sleutel gedeeld. Marc en zijn collega's hebben mij vervolgens compleet ontzorgt en mij gedurende het proces goed op de hoogte gehouden en overleg gepleegd waar nodig.

Zijn wij binnenkort ook uw makelaar in Velp, Rozendaal of omgeving?

BMV Makelaars bestaat uit een team van professionals met verschillende specialismen in de woningmarkt. Wij kunnen optreden als aankoop- of verkoopmakelaar, maar ook als taxateur of nieuwbouwmakelaar. Vraagt u zich af hoe wij u kunnen ondersteunen? Wij plannen graag een kennismakingsgesprek met u in! Wilt u een afspraak inplannen? Dan kunt u ons zowel telefonisch als per mail bereiken. Vindt u het prettig om op de hoogte te blijven van het woningaanbod in de regio? Dan raden we u aan om onze socialmediakanalen te volgen.