Makelaar in Oosterbeek en omgeving

Makelaar in Oosterbeek en omgeving

Krijgt u graag ondersteuning van een makelaar in Oosterbeek? Wij zijn er voor aankoop, verkoop, taxatie, verhuur en nieuwbouw

Uw makelaar in Oosterbeek

Bent u op zoek naar een nieuwe woning of bent u van plan om uw woning te verkopen? BMV Makelaars heeft voor ieder type woning een specialist. We zijn al sinds 2005 actief als makelaar in Oosterbeek en omstreken, en veel inwoners kennen ons inmiddels. Het geheim achter ons succes? Dat is onze persoonlijke aanpak. De waarde van vastgoed zit vaak niet alleen in stenen, maar ook in verhalen. Als verkoopmakelaar luisteren we graag naar het verhaal achter uw woning. En als aankoopmakelaar vragen we u uitgebreid naar uw wensen. Zo slagen we er steeds weer in om de perfecte woning te vinden of goede verkoopresultaten te realiseren.

Als makelaar in Oosterbeek nemen we altijd de tijd om naar uw verhalen en persoonlijke wensen te luisteren.

Uw woning verkopen?

Een huis kopen of verkopen zonder zorgen. Dat kan met een makelaar van BMV Makelaars.

Makelaar Oosterbeek

Vind uw droomhuis met behulp van de makelaar in Oosterbeek

Bent u op zoek naar een woning die aan al uw eisen voldoet? Wij nemen graag de tijd om uw wensen op papier te zetten. Op basis van uw voorkeuren, kunnen we bepalen welk van onze specialisten u het best kan helpen. Voor ieder type woning hebben we namelijk een gespecialiseerde makelaar in Oosterbeek. Omdat we altijd op de hoogte zijn van het actuele woningaanbod, duurt het nooit lang voordat we de eerste bezichtiging kunnen inplannen. Als gerenommeerd makelaarskantoor zijn we vaak zelfs op de hoogte van nieuwe woningen voordat ze op Funda staan. En daar profiteert u natuurlijk van!

Tijdens de bezichtigingen staan wij als makelaar in Oosterbeek aan uw zijde. U krijgt de kans om zich op de leuke aspecten van de woning te focussen. Ondertussen beoordelen wij de technische staat van de woning en gaan we op zoek naar eventuele gebreken. Zo zorgen we voor een sterke onderhandelingspositie en zorgen we ervoor dat u goed geïnformeerd bent. Wilt u een bod uitbrengen? Dan onderhandelen wij namens u over de prijs en de voorwaarden.

Zoekt u een verkoopmakelaar in Oosterbeek?

Wilt u uw woning verkopen met behulp van een verkoopmakelaar die NVM-gecertificeerd is? Ook dan zijn we u graag van dienst. Bij BMV Makelaars streven we uiteraard naar een vlotte verkoop, maar daarnaast vinden we ook de verkoopresultaten zeer belangrijk. Omdat we bekend zijn met de lokale woningmarkt, kunnen we u helpen om de juiste vraagprijs vast te stellen. Bovendien brengen we uw woning snel onder de aandacht van potentiële kopers en onderhandelen we voor u over de prijs en verkoopvoorwaarden. Uw woning snel verkopen tegen een goed bod? Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek!

  • Voor iedere woning een specialist
  • Aanpak op maat
  • Goed bereikbaar en persoonlijk contact
  • Volledige begeleiding
  • Uitstekend verkoopresultaat
  • Snelle verkoop
  • NVM-gecertificeerd
Makelaar Oosterbeek

Woningtaxatie door dé makelaar van Oosterbeek

BMV Makelaars heeft een uitstekende reputatie als makelaar in Oosterbeek, maar wist u dat wij uw woning ook kunnen taxeren? Een taxatierapport kan noodzakelijk zijn als u een woning koopt of uw hypotheek wilt oversluiten. Maar ook als u een verbouwing gepland heeft, komt een taxatierapport goed van pas. Wij stellen de waarde van de woning vast.

In ons taxatierapport wordt ook altijd goed onderbouwd hoe de woningwaarde tot stand is gekomen. Zo bent u niet alleen op de hoogte van de waarde, maar ook van eventuele bijzonderheden. Daarnaast krijgt u zo ook een beeld van hoe u de woningwaarde eventueel nog kunt verhogen.

Als vastgoedspecialist in de regio Oosterbeek kunnen we de woningwaarde nauwkeurig vaststellen en onderbouwen.

Referenties

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Lokaalspoor 25
Lokaalspoor 25
Lokaalspoor 25

Vlotte en gemakkelijke communicatie met deskundige makelaar met lokale kennis. Soepel verkoopproces en goede marktsituatie heeft geleid tot snelle verkoop van ons huis.

Boshovenstraat 26
Boshovenstraat 26
Boshovenstraat 26

Wouter heeft ons heel goed geadviseerd, met uitstekende kennis van zaken en de verkoop van ons huis accuraat en kundig opgepakt en gedaan. Laurie reageerde snel en heel vriendelijk op vragen. Uiteindelijk hebben we een fantastisch resultaat behaald waar we enorm blij mee zijn. Dikke pluim!

Thomas Ettylaan 1
Thomas Ettylaan 1
Thomas Ettylaan 1

Prima makelaar, communicatief en betrouwbaar. Ook het ondersteunend personeel is prima! Aanbeveling van vrienden. Goede klik!

Avondlicht 4
Avondlicht 4
Avondlicht 4

Paul kent de markt in Schuytgraaf goed. Communicatie verloopt via het kantoor en de makelaar zelf. Wij hebben de communicatie als prettig ervaren ook als de verkoop even tegenvalt. Voordeel van een lokale makelaar is dat Paul de markt goed kent en ‘data driven’ werkt.

Winterkleed 25
Winterkleed 25
Winterkleed 25

Helder in verwachtingen rondom verkoop, goed zicht op de markt en korte lijnen in de communicatie via mail, telefoon en app.

Fruittelerserf 6
Fruittelerserf 6
Fruittelerserf 6

We received necessary support and guidance. All our queries were timely responded. Good service.

Kalmoesstraat 14

Ik ben zeer tevreden met de aankoop van mijn nieuwe appartement dankzij het team van BMV Makelaars. Zeer professioneel en vriendelijk team, dat me gedurende het hele proces heeft geholpen. Bovendien was hun communicatie altijd duidelijk en tijdig, waardoor het hele proces soepel verliep.

Rijnkade 64
Rijnkade 64
Rijnkade 64

Het betrof hier de verkoop van ons ouderlijk huis. Met respect en begrip voor de situatie werd hier mee omgegaan. Advies was duidelijk op ervaring gebaseerd. Alle afspraken werden doorgegeven en we kregen een goede terugkoppeling. Stand van zaken werd regelmatig gedeeld.

Bovenbeekstraat 28 a 1

Deskundig en betrouwbaar. Denkt mee om tot oplossingen te komen en goed bereikbaar. Prettig contact.

Rijnstraat 56 3

Heel goed geholpen bij de verkoop van mijn woning. Hebben vooraf afspraken gemaakt en een sleutel gedeeld. Marc en zijn collega's hebben mij vervolgens compleet ontzorgt en mij gedurende het proces goed op de hoogte gehouden en overleg gepleegd waar nodig.

Wordt BMV Makelaars ook uw makelaar in Oosterbeek?

Bij BMV Makelaars hebben we een specialist voor ieder type woning. We helpen u graag om uw droomwoning te vinden of om uw huidige woning te verkopen. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen als taxateur of nieuwbouwmakelaar. Vraagt u zich af hoe wij u kunnen ontzorgen? Neem dan contact met ons op om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. Wilt u zelf op de hoogte blijven van het actuele woningaanbod? Dan adviseren we u om ook onze socialmediakanalen in de gaten te houden.