Makelaar in Oosterbeek en omgeving

Makelaar in Oosterbeek en omgeving

Krijgt u graag ondersteuning van een makelaar in Oosterbeek? Wij zijn er voor aankoop, verkoop, taxatie, verhuur en nieuwbouw

Uw makelaar in Oosterbeek

Bent u op zoek naar een nieuwe woning of bent u van plan om uw woning te verkopen? BMV Makelaars heeft voor ieder type woning een specialist. We zijn al sinds 2005 actief als makelaar in Oosterbeek en omstreken, en veel inwoners kennen ons inmiddels. Het geheim achter ons succes? Dat is onze persoonlijke aanpak. De waarde van vastgoed zit vaak niet alleen in stenen, maar ook in verhalen. Als verkoopmakelaar luisteren we graag naar het verhaal achter uw woning. En als aankoopmakelaar vragen we u uitgebreid naar uw wensen. Zo slagen we er steeds weer in om de perfecte woning te vinden of goede verkoopresultaten te realiseren.

Als makelaar in Oosterbeek nemen we altijd de tijd om naar uw verhalen en persoonlijke wensen te luisteren.

Uw woning verkopen?

Een huis kopen of verkopen zonder zorgen. Dat kan met een makelaar van BMV Makelaars.

Makelaar Oosterbeek

Vind uw droomhuis met behulp van de makelaar in Oosterbeek

Bent u op zoek naar een woning die aan al uw eisen voldoet? Wij nemen graag de tijd om uw wensen op papier te zetten. Op basis van uw voorkeuren, kunnen we bepalen welk van onze specialisten u het best kan helpen. Voor ieder type woning hebben we namelijk een gespecialiseerde makelaar in Oosterbeek. Omdat we altijd op de hoogte zijn van het actuele woningaanbod, duurt het nooit lang voordat we de eerste bezichtiging kunnen inplannen. Als gerenommeerd makelaarskantoor zijn we vaak zelfs op de hoogte van nieuwe woningen voordat ze op Funda staan. En daar profiteert u natuurlijk van!

Tijdens de bezichtigingen staan wij als makelaar in Oosterbeek aan uw zijde. U krijgt de kans om zich op de leuke aspecten van de woning te focussen. Ondertussen beoordelen wij de technische staat van de woning en gaan we op zoek naar eventuele gebreken. Zo zorgen we voor een sterke onderhandelingspositie en zorgen we ervoor dat u goed geïnformeerd bent. Wilt u een bod uitbrengen? Dan onderhandelen wij namens u over de prijs en de voorwaarden.

Zoekt u een verkoopmakelaar in Oosterbeek?

Wilt u uw woning verkopen met behulp van een verkoopmakelaar die NVM-gecertificeerd is? Ook dan zijn we u graag van dienst. Bij BMV Makelaars streven we uiteraard naar een vlotte verkoop, maar daarnaast vinden we ook de verkoopresultaten zeer belangrijk. Omdat we bekend zijn met de lokale woningmarkt, kunnen we u helpen om de juiste vraagprijs vast te stellen. Bovendien brengen we uw woning snel onder de aandacht van potentiële kopers en onderhandelen we voor u over de prijs en verkoopvoorwaarden. Uw woning snel verkopen tegen een goed bod? Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek!

  • Voor iedere woning een specialist
  • Aanpak op maat
  • Goed bereikbaar en persoonlijk contact
  • Volledige begeleiding
  • Uitstekend verkoopresultaat
  • Snelle verkoop
  • NVM-gecertificeerd
Makelaar Oosterbeek

Woningtaxatie door dé makelaar van Oosterbeek

BMV Makelaars heeft een uitstekende reputatie als makelaar in Oosterbeek, maar wist u dat wij uw woning ook kunnen taxeren? Een taxatierapport kan noodzakelijk zijn als u een woning koopt of uw hypotheek wilt oversluiten. Maar ook als u een verbouwing gepland heeft, komt een taxatierapport goed van pas. Wij stellen de waarde van de woning vast.

In ons taxatierapport wordt ook altijd goed onderbouwd hoe de woningwaarde tot stand is gekomen. Zo bent u niet alleen op de hoogte van de waarde, maar ook van eventuele bijzonderheden. Daarnaast krijgt u zo ook een beeld van hoe u de woningwaarde eventueel nog kunt verhogen.

Als vastgoedspecialist in de regio Oosterbeek kunnen we de woningwaarde nauwkeurig vaststellen en onderbouwen.

Referenties

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

A.G. Noijweg 28

Makkelijk laagdrempelig en vriendelijk. Deskundig advies. Goed tips. Bij vragen tussendoor goed bereikbaar. Prettig contact met overige medewerkers.

Centraalspoor 11
Centraalspoor 11
Centraalspoor 11

We zijn bij zowel de verkoop van ons huis in Schuytgraaf als de aankoop van ons nieuwe huis in Arnhem Noord geweldig geholpen door BMV makelaars. Naast de zeer deskundige en vriendelijke begeleiding bij onze bezichtigingen zijn we geweldig ondersteund vanuit het BMV kantoor bij al het

Graaf van Rechterenweg 34
Graaf van Rechterenweg 34
Graaf van Rechterenweg 34

Mijn ervaring met deze makelaar was uitstekend. Kwam deskundig over. Zal dit zeker bij andere mensen aanbevelen.

Kustvaart 91
Kustvaart 91
Kustvaart 91

Wij zijn heel erg blij en dankbaar met onze makelaar. Hij heeft ons enorm geholpen tijdens de verkoop.Hij hield zich altijd aan de afspraken die hij met ons had gemaakt en hield contact.Een hele prettige samen werking

Oranjestraat 80
Oranjestraat 80
Oranjestraat 80

Contact met BMV makelaars is zeer prettig verlopen. Ik kreeg goed advies en had een vaste makelaar die goed meedacht!

Loevesteinlaan 15
Loevesteinlaan 15
Loevesteinlaan 15

Vanaf het begin liep het contact met Marc vlot, eerlijk en open. Op basis van de kennismaking kregen we een goede indruk van de kennis en kunde en dat wekte vertrouwen. We zijn goed geadviseerd over de mogelijkheden en ook hier gewoon een helder en eerlijk verhaal. Geen onnodige

Burnierlaan 18
Burnierlaan 18
Burnierlaan 18

De makelaar was erg deskundig en plezierig in omgang! ook de mensen op kantoor zijn erg vriendelijk en komen alle afspraken na zoals het hoort. ik kan dhr. Bakker aanbevelen.

Lovinklaan 61
Lovinklaan 61
Lovinklaan 61

Prima makelaar.Niet te hoog inzetten en op korte termijn bieden. Met resultaat een hoger bodopgeleverd. Wij zijn zeer tevreden met de makelaar en zijn team.Ook een goede fotograaf. Bedankt dat u ons heeft bijgestaan.Beoordeling 9

Platinum 77
Platinum 77
Platinum 77

Erg goed ivb geen contact met mijn ex partner zorgde de makelaar ervoor dat wij beide de informatie kregen.

Parkstraat 22
Parkstraat 22
Parkstraat 22

BMV heeft een breed dienstenpakket, is actief in verschillende marktsegmenten (koop en huur) en is daardoor zeer goed op de hoogte van actuele ontwikkelingen.

Wordt BMV Makelaars ook uw makelaar in Oosterbeek?

Bij BMV Makelaars hebben we een specialist voor ieder type woning. We helpen u graag om uw droomwoning te vinden of om uw huidige woning te verkopen. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen als taxateur of nieuwbouwmakelaar. Vraagt u zich af hoe wij u kunnen ontzorgen? Neem dan contact met ons op om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. Wilt u zelf op de hoogte blijven van het actuele woningaanbod? Dan adviseren we u om ook onze socialmediakanalen in de gaten te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie