Bedrijfsmakelaar Oosterbeek

Bedrijfsmakelaar Oosterbeek

Bent u op zoek naar een bedrijfsmakelaar in Oosterbeek? U bent bij BMV Bedrijfsmakelaars op het juiste adres! Uw huisvesting is hét visitekaartje van uw organisatie. U wilt op een locatie gevestigd zijn ​​die aantrekkelijk is voor klanten én medewerkers. Als makelaar voor commercieel vastgoed in Oosterbeek hebben wij voldoende aanbod in ons portfolio. Vaak zijn wij al in een vroeg stadium op de hoogte van het bedrijfsmatig vastgoed dat binnenkort op de markt komt.

BMV Bedrijfsmakelaars

Een bedrijfspand huren of kopen of uw huidige bedrijfsruimte verhuren of verkopen? Onze specialisten kennen de vastgoedmarkt als geen ander en adviseren u graag. BMV Bedrijfsmakelaars heeft specialisten in huis voor vastgoedbeleggingen, kantoor- en bedrijfsruimten en winkel en horeca.

Maak een afspraak met een van onze specialisten.

026 355 21 00
bedrijven@bmvmakelaars.nl

BMV Consultancy, Research en Taxaties

Heeft u een taxatie nodig voor uw woning of voor commercieel vastgoed? Bij de koop van een woning, een verbouwing of bij het oversluiten van uw hypotheek heeft u een taxatierapport nodig. Door een taxatie kent u de waarde van uw (toekomstige) woning én alle bijzonderheden. Voor taxaties voor uw commercieel vastgoed kunt u bij BMV Consultancy, Research en Taxaties terecht voor taxaties van alle typen bedrijfsonroerend goed.

Neem contact op om een taxatie aan te vragen of uw vragen te stellen.

026 355 21 00
taxaties@bmvmakelaars.nl