Uw woning verkopen

De verkoop van uw huis is een ingrijpende, emotionele en zeker geen dagelijkse gebeurtenis waar het nodige bij komt kijken. U en uw huis verdienen daarom een doortastende aanpak. Wat is de maximale verkoopopbrengst? Wat zijn uw specifieke wensen in het verkoopproces? Welke makelaar mag de verkoop van uw huis gaan uitvoeren?

Naar onze mening is dat de makelaar die rekening houdt met uw specifieke wensen, zorgt voor een professionele onderscheidende marketing en dankzij jarenlange ervaring weet wat uw potentiele koper beweegt en zorgt voor het beste verkoopresultaat.

Onze succesvolle werkwijze wordt bevestigd. Onze bezichtigingen worden gewaardeerd met een 8,5 (1.637 reviews). Onze verkoopbegeleiding met een 8,8 (105 reviews) en aankoopbegeleiding met een 9,1 (20 reviews). Resultaten om trots op te zijn.

Waarom BMV Makelaars

 • Sneller verkocht dan de gemiddelde verkoop;
 • Kleiner verschil tussen koopsom en vraagprijs dan de gemiddelde verkoop;
 • Lokale en landelijke dekking en marketing;
 • Professioneel advies het gebruik van eigen “big data”;
 • Vernieuwende marketing;
 • Gevestigd in Arnhem-Noord en Arnhem-Zuid;
 • Voor ieder huis een specialist!

Stapsgewijs naar een succesvolle verkoop.


Wat gaan wij voor u doen? Een overzicht in vijf stappen.

Stap 1: Inventarisatie potentiële belangstellenden.

De basis van onze activiteiten. Het inventariseren van potentiële kopers. Wij benaderen bij ons bekende woningzoekers. Dankzij onze uitstekende marktpositie hebben wij zicht op concrete kandidaten.


Stap 2: Onderscheidende marketing

Goede presentatie van uw woning is essentieel. De juiste marketing is een voorwaarde voor een succesvol verkooptraject. Ons unieke promotiepakket haalt het maximale uit de positionering op Funda (deze is stuurbaar) en springt eruit door de goede kwaliteit en complete presentatie. Wat wij voor u doen:

 • Funda: Dankzij ons promotiepakket verdubbelt u
  de kijkduur, optimaliseert u de positie in het zoekresultaat en realiseert u meer contactaanvragen;
 • Presentatie: Professionele foto’s, video, 360 foto’s en 2D en 3D palttegronden;
 • stmakelaars.nl: Onze website met een uitstekende presentatie van uw woning;
 • Live chat: 7 dagen per week van 9.00 tot 23.00 via onze website bereikbaar;
 • Digitale nieuwsbrief: Strijbosch Thunnissen Makelaars Arnhem verspreidt maandelijks een digitale nieuwsbrief die wordt verstuurd 5.000 geselecteerde adressen;
 • Dynamis Exclusief nieuwsbrief: Onze exclusieve aanbod presenteren wij in samenwerking met onze door het land verspreide Dynamis partners;
 • Facebook: Marketing op maat in specifieke doelgroepen;
 • Open Huizen Route: Twee maal per jaar een grootschalig opgezette Open Huizen Route. Natuurlijk behoort ook een individueel open huis op een andere datum tot de mogelijkheden;
 • Brochure: Professioneel gefotografeerd, voorzien van plattegronden en buurtinformatie. Natuurlijk digitaal en geprint;
 • Tuinbord: Uw huis verdient het mooiste bord!;
 • Aanvullende marketing: Wij adviseren u graag over de optionele en vernieuwende mogelijkheden.

Stap 3: De bezichtiging

Altijd op tijd en in goed overleg. Een goede bezichtiging is essentieel voor een optimaal verkoopresultaat en daarom de basis van ons vak. Afspraken worden in overleg met u ingepland. Onze makelaar is altijd op tijd aanwezig en zal u na de bezichtiging direct informeren. Wij bezichtigen ook op zaterdag. De kwaliteit van onze bezichtiging wordt gemeten en wordt gewaardeerd met een 8,5. (Bron in-social gemeten over 1.673 reviews)

Terugkoppeling vindt regelmatig plaats. Wij houden u op de hoogte van de bezichtigingsresultaten via telefoon, e-mail en via uw digitale account. Veranderende omstandigheden en noodzakelijke initiatieven bespreken met u in tussentijdse voortgangsgesprekken.


Stap 4: De onderhandeling

Ons specialisme. Kandidaten met concrete belangstelling zullen dit door het uitbrengen van een bod aangeven. Wij bespreken en adviseren u over de mogelijkheden. U accepteert het bod, wijst het af of gaat in onderhandeling. In dit laatste geval doet u een tegenvoorstel. Naast de prijs komen ook de voorwaarden ter sprake. Denk aan de ontbindende voorwaarden, de opleverdatum en de roerende zaken.

Stap 5: Deskundige en efficiënte afhandeling

Bij prijsovereenstemming stellen wij de koopakte op. Wij zorgen voor een snelle ondertekening en sturen de koopovereenkomst naar de notaris die zal zorgen voor de eigendomsoverdracht.

Wanneer de ontbindende voorwaarden zijn verlopen en de overdacht aanstaande is plannen wij de oplevering van het huis. Tijdens deze inspectie bent u samen met ons en de koper aanwezig om het huis te inspecteren en op te leveren. Wij noteren voor u de meterstanden.

Wij begeleiden u bij de notaris tijdens de eigendomsoverdracht. Heeft u na de overdracht vragen of opmerkingen? Wij beantwoorden ze graag.


Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie