Erf van Rosande 2 , 6812 DJ, Arnhem

  • 145 m² - 172 m²
  • Geen bouwnummer beschikbaar
€ 630.000 - € 715.000 v.o.n.
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

Erf van Rosande 2 De bouw is afgelopen maand maart gestart. Dat betekent dat de keuze voor de grote ruwbouwopties beperkt zijn. De nog te koop zijnde woningen worden standaard geleverd met een 240 cm verlening begane grond. Deze kosten komen bovenop de V.O.N. prijs....

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 145 m² - 172 m²

Buurtstatistieken Klingelbeek

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Downloads

Kadastrale kaart
Kadastrale kaart
Kadastrale kaart
Kadastrale kaart
Kadastrale kaart
Kadastrale kaart
Inschrijfformulier

Erf van Rosande 2

De bouw is afgelopen maand maart gestart. Dat betekent dat de keuze voor de grote ruwbouwopties beperkt zijn. De nog te koop zijnde woningen worden standaard geleverd met een 240 cm verlening begane grond. Deze kosten komen bovenop de V.O.N. prijs. De laatste te koop zijnde woning bouwnummer 6 is onlangs onder voorbehoud verkocht.

Aan de Klingelbeekseweg (links vanaf nummer 136), in Arnhem Noord en een in alle opzichten gunstige ligging, zijn wij gestart met de verkoop van nieuwbouwproject Erf van Rosande 2 met 6 twee-onder-één kapwoningen. De prijzen starten vanaf € 630.000,- tot € 715.000,- V.O.N. Het betreft kavels van 177 m² tot 350 m² met een gebruiksoppervlakte van 145 m² tot 172 m².

U kunt zich inschrijven als belangstellende via nieuwbouw@bmvmakelaars.nl. U zult dan van ons de brochure, de prijslijst en het inschrijfformulier met toelichting ontvangen. Onze nieuwbouwspecialist Joost Bleijenberg is uw makelaar.

Erf van Rosande 2 is genoemd naar de nabijgelegen Rosande-polder, een prachtig waterrijk gebied met onder meer een grote watervlakte die o.a. wordt gebruikt voor recreatieve doeleinden. Het nieuwbouwplan ligt in de gevarieerde wijk Hoogstede-Klingelbeek, vrijwel direct ten westen van het centrum van Arnhem en op nog geen tien minuten fietsen van het station.

Hartje stad binnen handbereik

Vanuit Erf van Rosande 2 heeft u de voordelen van de stad binnen handbereik. En in het geval van Arnhem zijn dat er nogal wat. De Parkstad speelt van oudsher een centrale rol in de regio en dat is aan alles te merken. Gezellige terrassen, de meest verrassende winkeltjes, veel kunst en cultuur en een opvallend elegante bevolking maken het een groot genoegen om in de Arnhemse binnenstad te vertoeven.
Ook vlakbij: stilte, ruimte en natuur
Het gebied met de Rosandepolder en de uiterwaarden begint op zo’n 300 meter van Erf van Rosande 2. Hier fietsen of wandelen betekent de drukte van de stad verruilen voor een wereld van stilte, ruimte en natuur. Met alle gelegenheid om te zeilen, vissen, roeien of gewoon lekker de hond uit te laten.

Een gevarieerd stukje Arnhem

Erf van Rosande 2 ligt in een deel van Arnhem dat net zo veelzijdig en afwisselend is als de stad zelf. Langs de Klingelbeekseweg staan de meest uiteenlopende gebouwen, van historische woonhuizen tot eigentijdse bedrijfspanden.
U komt niet te wonen in een anonieme nieuwbouwwijk maar in een dynamische omgeving met een duidelijk eigen karakter.
Het goede van de stad en het mooie van het land
De machtige Rijn en haar uiterwaarden vormen samen het karakteristieke landschap dat zich ontvouwt ten zuiden van Arnhem. Op nog geen honderd meter van het water, aan de Klingelbeekseweg, wordt gewerkt aan Erf van Rosande 2: 6 royale twee-onder-één-kapwoningen waar de pluspunten van de binnenstad hand in hand gaan met de pracht van het buitengebied. Dit is wonen in Arnhem op z’n best.

Een praktische, goed bereikbare locatie

Erf van Rosande 2 ligt op ongeveer 200 meter ten zuiden van Businesspark Arnhem, aan weerszijden van de plek waar de Klingelbeekseweg in noordelijke richting overgaat in de Hoogstedelaan. Vlakbij het plan staat een authentieke gerestaureerde boerderij, waarin een tandartsenpraktijk is ondergebracht.

U kunt snel alle kanten op

Als bewoner van Erf van Rosande 2 heeft u niet alleen stad en platteland bij de hand, dankzij de nabijheid van de Utrechtseweg (N225) zijn de snelwegen A325, A50 en A12 op korte afstand. De nabijheid van het NS-station zorgt ervoor dat u ook met het openbaar vervoer snel alle kanten op kunt.

De voordelen van een nieuwbouwwoning
Goede isolatie, lage energielasten, weinig onderhoud en hoog comfort zijn voor veel mensen belangrijk. Erf van Rosande 2 biedt dat allemaal, hieronder leest u er meer over!

Energiezuinig

Alle woningen worden energiebewust gebouwd en voldoen aan de nieuwste BENG normen (Energielabel A+++). Door de goede isolatie en luchtdichtheid van de woningen zal uw energieverbruik stukken lager zijn, dit voordeel merkt u in uw portemonnee. Bovendien zal de woning zeer comfortabel aanvoelen.

Lucht - water warmtepomp

De woningen worden voorzien van een geluidsarme lucht – water warmtepomp met tapwaterboiler en verwarmingsbuffervat. Op de begane grond en in de badkamer is de woning voorzien van vloerverwarming. De slaapkamers op de verdieping worden verwarmd door middel van convector radiatoren. Het gehele systeem kan op warme zomerdagen ook koelen.

Balans ventilatiesysteem met Warmte Terug Winning (WTW)

Alle woningen hebben een gebalanceerd ventilatiesysteem met warmte terug winning (WTW). Vooral in de winter kan deze unit een flinke energiebesparing opleveren. De WTW installatie zorgt er namelijk voor dat de koude schone buitenlucht die van buiten wordt aangevoerd eerst opgewarmd wordt door de warme lucht die de woning verlaat. Een bijkomend voordeel is dat de WTW filters de aangevoerde lucht opschonen en verontreinigingen als roet eruit halen. Uiteraard is het open doen van een raam gewoon nog mogelijk.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 630.000 - € 715.000 v.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 6

Locatie

Plaats Arnhem
Land NL

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 145 m² - 172 m²
Inhoud 435 m³ - 516 m³

Website

Buurtstatistieken Klingelbeek

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Kadastrale kaart
Kadastrale kaart
Kadastrale kaart
Kadastrale kaart
Kadastrale kaart
Kadastrale kaart
Inschrijfformulier

Ontdek de woning

Erf van Rosande 2, Arnhem

Hier zult u wonen

Erf van Rosande 2, 6812 DJ, Arnhem

Schaduwwijzer

Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Bouwtypes

Erf van Rosande 2, twee-onder-een-kapwoning, Arnhem
Erf van Rosande 2, twee-onder-een-kapwoning, Arnhem
Bekijk alle afbeeldingen
Erf van Rosande 2, twee-onder-een-kapwoning
6812 DJ, Arnhem

€ 630.000 - € 715.000 v.o.n.

  • 145 m² - 172 m²
  • 1 kamers
  • 0 beschikbaar