Blos: 47 nieuwbouwwoningen Schuytgraaf, Arnhem
Blos: 47 nieuwbouwwoningen Schuytgraaf, Arnhem
6846 RX, Arnhem

Blos: 47 nieuwbouwwoningen Schuytgraaf, 6846 RX, Arnhem

Omschrijving

47 duurzame nieuwbouwwoningen Blos

In Schuytgraaf, ook wel “Arnhem in de Betuwe” genoemd, komt het project Blos. 47 duurzame woningen op...

Lees meer

Kenmerken

Meer kenmerken

Vragen over dit project?

Download de Kadastrale kaart

Dynamis brochure

Kenmerken

Algemeen
Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar
Locatie
Plaats Arnhem
Land NL
Website

Uitgebreide omschrijving

47 duurzame nieuwbouwwoningen Blos

In Schuytgraaf, ook wel “Arnhem in de Betuwe” genoemd, komt het project Blos. 47 duurzame woningen op een prachtige locatie omgeven door groen. Hier wordt natuurinclusief gebouwd. Dit betekent onder andere groene gevels en groene daken op de bergingen. Maar ook nestvoorzieningen voor verschillende vogels, vleermuizen en egels. Daarnaast is de buurt perfect bereikbaar en liggen alle voorzieningen binnen handbereik. Na de zomer start de verkoop van het bijzondere project Blos te Schuytgraaf, op een prachtige locatie veld 3.0 omgeven door groen.

In totaal telt dit project 47 duurzame woningen, bestaande uit 12 twee-onder-een-kapwoningen en 35 rij- en hoekwoningen.

Start verkoop

Bij dit nieuwbouwproject wordt gebruik gemaakt van een beproefde ‘wonen naar wens’- methode, waarbij de potentiële kopers meedenken over de vormgeving van hun woning. Door middel van een enquête en workshops wordt hier de ruimte gegeven om als potentiële koper betrokken te zijn bij de keuzes en ontwikkelingen. Zo worden de woonwensen van de toekomstige bewoners meegenomen in het plan.

Op woensdag 6 april 2022 is er een online workshop georganiseerd. Tijdens deze online workshop hebben wij het met elkaar gehad over de verschillende typen woningen en indelingen, maar ook over de architectuur, materiaal, duurzaamheid en natuurinclusief bouwen. Op deze manier ontwikkelen wij samen met u woningen die aansluiten op uw behoeften. Als potentiële koper heeft u dus invloed op uw woning!

Benieuwd naar de workshop? Klik hier om de online workshop terug te kijken!

Meer informatie over dit nieuwbouwproject? Neem dan contact met ons op via nieuwbouw@bmvmakelaars.nl of 026 355 21 00! Schrijf u in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van alle nieuwbouwprojecten in Arnhem. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Alle media

Alle afbeeldingen

Blos: 47 nieuwbouwwoningen Schuytgraaf, Arnhem
Blos: 47 nieuwbouwwoningen Schuytgraaf, Arnhem

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Documenten

Kadastrale kaart Download locked

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie