Thijs Richters

Thijs Richters

Makelaar / Taxateur Wonen RMT

Als ik een prettig contact heb met mensen en een goed kwalitatief taxatierapport kan afleveren binnen de verwachte termijn dan krijg ik daar heel veel energie van!

Over mij

In 2001 ben ik begonnen in de makelaardij bij een kantoor in Wageningen en ik heb sindsdien bij diverse makelaarskantoren en andere vastgoedorganisaties gewerkt. Ruim 8 jaar ben ik als NVM woningmakelaar/taxateur vanuit Bennekom op de woningmarkt in Ede, Bennekom, Wageningen en omstreken actief geweest. Deze omgeving is voor mij zeer vertrouwd en ik vind het een mooi (werk)gebied. Op 1 oktober 2022 ben ik als woningtaxateur in dienst getreden bij BMV Makelaars. Een fantastisch mooi bedrijf dat binnen de makelaardij op alle vakgebieden een grote en professionele speler is in de omgeving Arnhem van vanaf 2023 ook in de regio Ede.

Ik ben geboren en getogen in het westen van het land, maar sinds 1993 woon ik op de Veluwe en sinds 2008 in het mooie Bennekom. Mijn vrije tijd breng ik graag door in Friesland op en om het water. Verder geniet ik van het gezinsleven en klus ik graag in eigen huis en tuin. 

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie