Gerben van Mourik

Gerben van Mourik

Makelaar/Taxateur RMT

Ik richt mij voornamelijk op de woningmarkt in Arnhem-Zuid, waarin ik graag samen met u, op een open en eerlijke manier, de juiste weg in sla!

Over mij

Als jongste makelaar van het team van BMV Makelaars, voorheen Strijbosch Thunnissen Makelaars Arnhem werk ik sinds 2008 in de makelaardij en ben ik sindsdien ‘verkocht’! Ik richt mij voornamelijk op de woningmarkt van Arnhem-Zuid, waarin ik graag samen met u, op een open en eerlijke manier, de juiste weg in sla! Het mooiste van mijn werk is het goed begrijpen van de wensen van de klant om hen op die manier aan de juiste woning te koppelen. 

Naast mijn werk geniet ik van heerlijk buiten zijn en ik ben daarom ook regelmatig op de sportvelden en op de mountainbike te vinden. Ook voor een praktische klus in en om het huis draai ik mijn hand niet om. Aan het eind van een drukke dag geniet ik dan ook graag van een lekkere maaltijd, zelf bereid of heerlijk buiten de deur. Ik ben betrokken, enthousiast en geniet van al het moois dat Arnhem te bieden heeft.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie