Daniël van Bussel

Daniël van Bussel

Register-Taxateur

Als taxateur moet je een zeer brede interesse hebben, erg nieuwsgierig zijn en goed kunnen analyseren. Dat zijn eigenschappen die erg goed bij mij passen.

Over mij

Sinds 2004 ben ik actief in de vastgoedsector. Tijdens mijn carrière heb ik het gehele makelaarsvak mogen ontdekken: aankoop, verkoop, aanhuur, verhuur en advisering op het gebied van residentieel en commercieel vastgoed. Ook heb ik 6 jaar lang een eigen makelaarskantoor gerund. Uiteindelijk heb ik gekozen voor het taxatie vak, ik houd namelijk van de puzzel die je hierbij moet leggen en de uitgebreide zoektocht naar informatie om tot een juiste waardering te komen.

Als taxateur moet je een zeer brede interesse hebben, erg nieuwsgierig zijn en goed kunnen analyseren. Dat zijn eigenschappen die goed bij mij passen. De afgelopen jaren heb ik bij ING Real Estate Finance als taxateur/vastgoed expert gewerkt waar mijn hoofdtaak bestond uit het beoordelen van de kwaliteit van taxatierapporten, voornamelijk taxatierapporten van groot zakelijke objecten alsmede specialistische objecten.

Het leukste van het taxatievak vind ik dat je veel objecten ziet en daardoor ook veel ondernemers en opdrachtgevers ontmoet. Bij BMV krijg ik de kans om mij bezig te houden met het managen van de taxatie afdeling én het uitvoeren van hoogwaardige commerciële en woning taxaties alsmede het begeleiden van interessante consultancy- en adviestrajecten. Een prachtige, uitdagende rol!

Naast het werken houd ik erg van het gezinsleven. Samen met mijn vrouw Gerrieke en zoontje Daniël Junior van bijna 4 jaar ga ik graag een weekend weg en bezoeken we regelmatig een gezellig restaurant of een goed hotel. Recent is onze nieuwbouwwoning opgeleverd in Apeldoorn, het is gelegen in een moderne en jonge woonwijk direct tegenover een groot park. Daar genieten we enorm van de rust en de natuur maar ook van de vele speel- en sportvoorzieningen.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie