Uw droomhuis nog steeds niet gevonden?

Uw makelaar in Arnhem; ook voor het vinden van uw nieuwe (t)huis!

Uw makelaar in Arnhem; ook voor het vinden van uw nieuwe (t)huis!

Uw droomhuis nog steeds niet gevonden?

Geef uw woonwensen door!

Waar uw ideale (t)huis aan voldoen? Geef uw woonwensen door en wij zorgen dat uw complete zoekprofiel op onze website wordt getoond.

Eenvoudig uw zoekopdracht online

Plaats uw wensenlijst voor uw droomhuis online op onze website en wij zorgen ervoor dat een zo groot mogelijke doelgroep uw zoekprofiel ziet.

Vergroot uw kansen op uw droomhuis!

Heeft u uw droomhuis nog steeds niet gevonden? Met Digidomus vergroten wij de kans om uw droomhuis in Arnhem sneller te vinden!

Vind uw droomhuis met Digidomus!

Bij BMV Makelaars doen wij er alles aan om u te helpen met het vinden van uw droomhuis. Digidomus is onze nieuwste tool om uw zoekopdracht openbaar te maken. Met Digidomus wordt het voor woningverkopers gemakkelijk om te reageren op uw zoekopdracht wanneer zij denken dat hun woning aan uw woningwensen voldoet. Hierdoor komt u eerder in aanraking met het woningaanbod in Arnhem en omstreken dat nog niet op Funda staat!

Makelaar Arnhem

Waarom Digidomus?

Bent u al een tijd op zoek naar uw droomhuis in Arnhem en omstreken en heeft u uw nieuwe (t)huis nog niet kunnen vinden? We snappen dat steeds achter het net vissen erg frustrerend kan zijn. Dagelijks bent u bezig met het nieuwste aanbod op Funda bekijken en toch bent u vaak nog te laat om in aanmerkig te komen voor een bezichtiging. Ondertussen durft u uw huidige woning ook nog niet te verkopen, omdat u bang bent dat u niet op tijd een nieuwe woning heeft. BMV Makelaars heeft voor dit probleem de oplossing: Digidomus! Met Digidomus vergroot u uw kansen op het vinden van uw droomhuis.

Slimmer zoeken via een online zoekopdracht!

Van Digidomus heeft u misschien nog nooit gehoord. Daarom willen we u graag kennis laten maken met deze online tool. U vult een wensenlijst voor uw droomhuis in. Vervolgens komt uw zoekprofiel online op onze website waardoor uw woonwensen kenbaar worden gemaakt aan iedereen. Woningverkopers kunnen gemakkelijk via onze website reageren wanneer zij denken dat hun woning bij uw woonwensen past. Tegerlijkertijd inventariseren we de interesse in uw huidige woning. Zo vangen we twee vliegen in één klap; we vergroten de kans op het vinden van uw droomhuis en wanneer u uw nieuwe (t)huis heeft gevonden kunnen we snel schakelen met de verkoop van uw huidige woning!

Bent u benieuwd naar Digidomus? Klik op een van onderstaande buttons of neem contact op met ons makelaarskantoor om uw vragen te beantwoorden!

Zoekopdrachten bekijken Zoekopdracht plaatsen

Twee vliegen in één klap!

Als woningzoekende

Vind uw droomhuis via gemakkelijk via Digidomus. Woningverkopers kunnen via Digidomus snel reageren wanneer zij denken dat hun woning aan uw woonwensen voldoet.

Als woningeigenaar

Ontdek hoe gewild uw woning is. Zodra u uw nieuwe plekje heeft gevonden, kunnen wij snel schakelen met de verkoop van uw huidige woning!

Meest gestelde vragen over Digidomus

Het plaatsen van een zoekopdracht via Digidomus is gratis. Wat gaan we voor u doen?

  • Tijdens een kennismakingsgesprek nemen we uw woonwensen door.
  • Uw zoekopdracht wordt op bmvmakelaars.nl geplaatst.
  • We polsen de interesse voor uw huidige woning zodat u uw woning snel kunt verkopen als u uw nieuwe (t)huis heeft gevonden.

Aan de hand van uw woonwensen zetten wij uw zoekopdracht online. Aangezien we diverse zoekopdrachten hebben, welke allemaal een koopwoning of appartement ‘achterlaten’ bekijken we ook of hier een match mogelijk is. Alles om uw droomhuis te vinden!

Tevens plaatsen we de kenmerken van uw bestaande woning of appartement online. Geheel anoniem natuurlijk, zodat u geen kopers aan de deur krijgt. Hierdoor polsen we alvast hoe uw woning of appartement in de markt ligt en verzamelen we wellicht al potentiële kopers. Dit versnelt het proces zodra u uw droomhuis gevonden hebt.

Met Digidomus wordt het voor woningverkopers gemakkelijk om te reageren op uw zoekopdracht wanneer zij denken dat hun woning aan uw woningwensen voldoet. Hierdoor komt u eerder in aanraking met het woningaanbod in Arnhem en omstreken dat nog niet op Funda staat! Tegerlijkertijd inventariseren we de interesse in uw huidige woning. Zo vangen we twee vliegen in één klap; we vergroten de kans op het vinden van uw droomhuis en wanneer u uw nieuwe (t)huis heeft gevonden kunnen we snel schakelen met de verkoop van uw huidige woning!

Uw zoekopdracht wordt in eerste instantie geplaatst voor 6 maanden. Wij gaan voor u aan de slag om binnen deze termijn uw droomhuis te vinden. Mocht dit ondanks de inspanningen niet lukken kunt u kosteloos uw zoekopdracht verlengen.

Digidomus is helaas alleen voor de woningzoeker die reeds een koopwoning of appartement bezit. Aangezien we waar mogelijk ook proberen te matchen tussen de verschillende zoekopdrachten is Digidomus niet geschikt voor huurders.

Onze aankoopmakelaars helpen u echter graag bij de zoektocht naar uw droomhuis. Zij staan u bij met raad en daad en vergroten uw slagingskans bij het vinden van de geschikte woning. We vertellen u graag meer over de voordelen.

Met Digidomus plaatsen wij uw zoekopdracht op onze website én polsen we tegelijkertijd de interesse in uw huidige woningen zodat u uw woning snel kunt verkopen als u uw nieuwe plekje gevonden heeft. Zo vangen we met Digidomus twee vliegen in één klap!

Digidomus is specifiek voor de woningbezitter die zijn of haar huidige woning wil verkopen, maar nog geen nieuwe woning gevonden heeft. Met Digidomus kunt u eerst de verkoopmarkt aftasten, terwijl tegelijkertijd de zoektocht naar uw droomhuis wordt gestart. Met Digidomus vergroot u de kans om een nieuwe woning te vinden en als dat is gelukt wij met de verkoop van uw huidige woning snel kunnen schakelen.

Ook uw droomhuis in Arnhem of omgeving vinden met Digidomus? Vul het formulier op deze pagina in en de eerste stap naar uw nieuwe (t)huis is gezet! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken!

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie