Arnhem makelaar

Bent u op zoek naar een goede en betrouwbare makelaar in Arnhem voor de aankoop of verkoop van een woning? BMV Makelaars heeft alle specialisten onder één dak!

Bent u op zoek naar een goede en betrouwbare makelaar in Arnhem voor de aankoop of verkoop van een woning? BMV Makelaars heeft alle specialisten onder één dak!

Arnhem makelaar

Maak kennis met uw makelaar in Arnhem!

Zoekt u in Arnhem een NVM makelaar die u kan ondersteunen bij de aan- of verkoop van een woning? Dan gaan wij van BMV Makelaars graag voor u aan de slag! Wij vinden een menselijke aanpak belangrijk. De waarde van vastgoed zit vaak niet alleen in stenen, maar ook in het leven dat er geleid is. Verhalen maken in onze ogen dan ook het verschil en we luisteren graag naar uw verhalen! Ook indien u in Arnhem een woning zoekt en ons als makelaar inschakelt, nemen we de tijd om uw wensen goed in kaart te brengen. Bij BMV Makelaars leveren we maatwerk. Dit draagt eraan bij dat wij in Arnhem de makelaar zijn die het meest verkoopt!

Contact opnemen

Wat uw woonvraag ook is. BMV Makelaars neemt uw zorgen uit handen. Voor aankoop, verkoop, nieuwbouw, financieel advies en taxaties.

Arnhem makelaar

Wij zijn in Arnhem dé makelaar

BMV Makelaars is al sinds 2005 in Arnhem als makelaar actief. Omdat wij ons gespecialiseerd hebben in Arnhem en omgeving, kennen we de lokale woningmarkt als de beste. We kennen de verschillende wijken en straten, maar ook het huidige woningaanbod. Zoekt u een woning die aan al uw wensen voldoet? We gaan graag met u in gesprek, bespreken uw woonwensen en brengen u als eerste op de hoogte van het nieuwste woningaanbod in Arnhem en omstreken! We kunnen u zelfs regelmatig woningen tonen die nog niet op Funda staan, waardoor u een streepje voor heeft. Uiteraard gaan we als aankoopmakelaar ook mee naar bezichtigingen. Daarbij kunnen we ook best even kritisch zijn, om u te helpen met onderhandelen en om er zeker van te zijn dat de woning aan uw wensen voldoet.

Woont u in Arnhem en heeft u een makelaar nodig omdat u van plan bent uw woning te verkopen? Dan is het goed om te weten dat wij ook als verkoopmakelaar kunnen optreden. Ook dan is de ervaring die wij in Arnhem als makelaar hebben opgedaan mooi meegenomen. Zo weten we de waarde van uw woning heel goed te bepalen. Bovendien weten woningzoekenden uit Arnhem en omgeving onze socialmediakanalen te vinden, waardoor uw woning direct veel bekeken wordt.

Arnhem makelaar

Voor iedere woning een specialist

Bij BMV Makelaars hebben we voor ieder soort woning een specialist. Zo hebben we ons gespecialiseerd in nieuwbouwwoningen en eveneens in exclusieve woningen. Bent u specifiek op zoek naar een nieuwbouwwoning of juist naar een exclusieve woning? Dan vindt u bij ons in Arnhem dé makelaar die u kan helpen bij uw zoektocht. Bij BMV Nieuwbouwmakelaars helpen we u van kapel naar droomhuishuis. Gaat u toch liever voor een huis dat al bestaat, maar dan wel in het exclusieve segment? Maak dan kennis met onze exclusief wonen makelaar Erwin Broersma.

Woningtaxatie door BMV Makelaars

Niet alleen zijn we in Arnhem als makelaar actief, maar we kunnen ook uw woning taxeren. Bent u benieuwd naar wat uw huidige woning waard is? Of bent u benieuwd naar de waarde van een woning waar u interesse in heeft? Dan kunnen wij de woningwaarde voor u vaststellen. We zullen de vastgestelde waarde ook altijd goed onderbouwen, zodat u weet hoe we de waarde bepaald hebben.

  • Erkende taxateurs
  • Deskundige kennis
  • Betrouwbaar maatwerk
  • Volgens de richtlijnen van de onafhankelijke instituten NWWI, NRVT & Taxatie-unie
  • Objectief en betrouwbaar taxatierapport
Arnhem makelaar

Contact opnemen met BMV Makelaars

Zoekt u in Arnhem een makelaar die u kan helpen bij de verkoop van uw woning? Of bent u op zoek naar een woning die aan al uw wensen voldoet? Neemt u dan gerust contact met ons op en maak kennis met onze makelaars. Voor ieder (t)huis hebben wij een specialist!
We helpen u graag bij de zoektocht naar uw droomhuis of bij het verkopen van uw huidige woning.

Heeft u nog vragen over onze dienstverlening? Neem ook dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Bent u benieuwd naar het huidige woningaanbod in Arnhem? Houd dan ook onze Facebook-pagina in de gaten!

Niet gevonden wat u zocht?

Wij staan voor u klaar. Bekijk onze veelgestelde vragen of laat uw gegevens achter met uw woonvraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact opnemen met BMV Woningmakelaars Veelgestelde vragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie