Winkelcentrum Schuytgraaf al voor 87% verhuurd!

Winkelcentrum Schuytgraaf al voor 87% verhuurd!

Op 20 juli is het hoogste punt van de bouw van het nieuwe winkelcentrum gevierd. Naar verwachting zal de feestelijke opening in april 2017 plaatsvinden. Zo voorspoedig als de bouw verloopt, verloopt ook de verhuur van de winkelruimten in het nieuwe centrum. Als wij op dit moment de balans opmaken is er door Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars 87% van de in totaal 6.000 m2 in Fase1 verhuurd.

Het lijstje van huurders is indrukwekkend. Veel branches zijn bij de opening van het winkelcentrum vertegenwoordigd. “Eigenlijk ontwikkelt het precies zoals wij hadden verwacht en bedoeld”, zegt Chris Lanting die belast is met de verhuur van de winkelunits. “De zorgvuldige voorbereiding van het verhuurtraject werpt nu zijn vruchten af. Vanaf het begin hebben wij een bepaalde branchering voor ogen gehad die het centrum meteen sterk en onderscheidend moet maken. Met de huurders die zich nu verbonden hebben aan het centrum gaat dit zeker lukken. Met name het verscluster en de mix tussen lokale en landelijke partijen maakt dit centrum toekomstbestendig” aldus Chris Lanting.

Onlangs zijn huurovereenkomsten gesloten met een opticien, textielsuper, sushi take-away en delivery, slager en groentewinkel. Op dit moment worden nog gesprekken gevoerd met een winkel in noten, kaas en zuidvruchten alsmede een kledingwinkel.

Wij zijn nog opzoek naar huurders voor een winkel die past binnen de volgende branchering:

  • Visspecialiteiten (vers)
  • Dierbenodigdheden
  • IJssalon/coffee corner
  • Tabak en lectuur
  • Stomerij
  • Schoenreparatie en/of sleutelservice

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie