Strijbosch Thunnissen taxatieservice

Strijbosch Thunnissen taxatieservice

Taxatie voor bedrijfsmatig vastgoed nodig? Strijbosch Thunnissen voert taxaties uit in de gehele stadsregio Arnhem-Nijmegen. Hier vallen ook bijvoorbeeld Elst, Duiven, Oosterbeek, Velp en Wijchen onder. U kunt bij ons terecht voor taxaties van alle typen bedrijfsonroerend goed, zoals bijvoorbeeld kantoren, winkels, bedrijfscomplexen, woningen, maar ook voor specifiek onroerend goed als bijvoorbeeld scholen, kloosters, kerken, toekomstige woningbouwlocaties en horeca.

Wat kunt u verwachten?
-Complete rapportage inclusief overzichtelijk rekenmodel;
- Heldere onderbouwing met referentietransacties;
- Taxaties zijn conform kwaliteitseisen van de grootste banken en vastgoedfinanciers, zoals ABN Amro, FGH, ING en Rabobank. Onze taxaties voldoen aan onder andere:

  • De Practice Statements zoals opgenomen in de International Valuation Standards (IVS) 2013 gepubliceerd door de International Valuation Standards Committee;
  • De voorschriften zoals deze zijn opgenomen in het Red Book van Royal Instiution of Chartered Surveyors (RICS);
  • De aanbeveling in het rapport 'Goed gewaardeerd Vastgoed', d.d. juni 2013 van het Platform Taxateurs en Accountants (PTA)

Verder is Strijbosch Thunnissen Makelaars is een RICS gereguleerde organisatie en staan onze taxateurs opgenomen in het register VastgoedCert te Rotterdam binnen de kamers Wonen en Bedrijfsmatig Vastgoed. Ook kunnen wij taxeren met het Taxatie Management Systeem (TMS) van het Taxatie Management instituut (TMI).
Heeft u een taxatierapport nodig voor een ander doel? Neem dan voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met onderstaande contactpersonen.

Regio Arnhem
Peter van Yren
026 - 355 21 00

Regio Nijmegen:
Bauke Coppes
024 - 365 10 10

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie