Dynamis verwelkomt HRS Bedrijfsmakelaars als twaalfde partner

Dynamis verwelkomt HRS Bedrijfsmakelaars als twaalfde partner

Met ingang van 4 april 2011 verwelkomt Dynamis Vastgoedconsultants en Makelaars HRS Bedrijfsmakelaars als twaalfde partner in het samenwerkingsverband. De toetreding van een twaalfde partner betekent voor Dynamis een versterking van de regionale én de landelijke marktpositie.

HRS Bedrijfsmakelaars
Vastgoedprofessionals mr. Mike S.J. Hoffman, Arjan A.C. Rens en Leon A.M. Schreppers MRICS RT hebben een nieuw makelaarskantoor in Den Bosch opgericht onder de naam HRS Bedrijfsmakelaars. Kort nadat Mike Hoffman en Arjan Rens hun carrière voortzetten in Hoffman en Rens Bedrijfsmakelaars, hebben zij en Leon Schreppers besloten hun krachten te bundelen in HRS Bedrijfsmakelaars. Gevestigd te Den Bosch bedienen zij de gehele vastgoedmarkt in Midden-Brabant. Het kantoor houdt zich bezig met bemiddeling en advies in commercieel vastgoed.

Versterking marktpositie Noord-Brabant
Annelou de Groot, directeur Dynamis: “Dynamis en haar leden zijn zeer verheugd met de toetreding van HRS Bedrijfsmakelaars. HRS Bedrijfsmakelaars is onze twaalfde partner in Nederland en de derde partner in de provincie Noord-Brabant. In drie van de vier grootste steden van deze provincie is een Dynamis partner gevestigd, dit strookt volledig met onze visie: landelijke dekking, regionale kennis en uniforme werkwijze.”
De toetreding van HRS Bedrijfsmakelaars betekent voor Dynamis een versterking van haar marktpositie in Noord-Brabant, waar naast HRS Bedrijfsmakelaars in Den Bosch ook Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars in Eindhoven en Van der Sande Makelaars in Breda zijn gevestigd.

Dynamis
Met HRS Bedrijfsmakelaars aan haar zijde is Dynamis uitgegroeid tot een samenwerkingsverband van twaalf makelaars met 30 vestigingen in Nederland. De Dynamis partners bieden een full service dienstverlening met bedrijfsmakelaardij, woningmakelaardij, financieel advies, beleggingsmakelaardij en consultancy, research en taxaties.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie