DNB-directeur maakt volgeboekt Dynamis symposium compleet

DNB-directeur maakt volgeboekt Dynamis symposium compleet

Het programma van de 11e editie van het Dynamis Sprekende Cijfers Symposium op donderdag 2 februari is compleet. Divisiedirecteur Toezicht Beleid bij De Nederlandsche Bank (DNB), Paul Hilbers, zal de openingslezing verzorgen. Het symposium is met ruim 550 deelnemers volledig volgeboekt. De top van de Nederlandse vastgoedwereld heeft zich ingeschreven en zal traditiegetrouw aanwezig zijn.

Waarderen van vastgoed
Het thema van deze editie is "Een nieuwe (vastgoed) wereld: Een nieuw besef van waarde". Dit thema is actueel en relevant. Niet alleen de media staan er bol van, ook de overheid, de Autoriteit Financiële Markten en De Nederlandsche Bank hebben hun zorgen geuit. Topsprekers delen hun visie over onder andere de risico’s van overwaardering en de gevoeligheid van de Nederlandse financiële sector voor problemen op de vastgoedmarkt.

Sprekende Cijfers
Het Sprekende Cijfers Symposium is een jaarlijks terugkerend evenement op de eerste donderdag van februari, waar tevens het eerste exemplaar van de rapportage Sprekende Cijfers Kantorenmarkten wordt uitgereikt. Meer dan 500 directeuren en managers van banken en financiers, vastgoedbeleggers, (bouwende) projectontwikkelaars, (lokale) overheden, vastgoedconsultants en brancheverenigingen zijn hier traditioneel bij aanwezig.

Unieke locatie
Geheel in lijn met het thema vindt het Sprekende Cijfers Symposium plaats op het nieuwe hoofdkantoor van Dynamis: Creative Valley, een multi tenant kantoorgebouw dat breekt met alle heersende conventies. Onlangs heeft het als eerste kantoorgebouw in Nederland de prestigieuze Rietveldprijs gewonnen.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie