Uw huis verkopen met BMV Woningmakelaars en ontvang een dinerbon t.w.v. €100 cadeau!

Uw huis verkopen met BMV Woningmakelaars en ontvang een dinerbon t.w.v. €100 cadeau!

Geschreven door Simone Ros

De huizenmarkt in Arnhem staat niet stil. Ondanks de coronacrisis gaan de huizen in Arnhem als warme broodjes over de toonbank. Helaas zijn er ook genoeg sectoren die hard getroffen zijn door de coronacrisis, zoals de horeca.

BMV Makelaars steunt lokale horecaondernemers!

Annette Brinks van BMV Woningmakelaars vertelt: ‘’De huizenmarkt heeft nog weinig te lijden onder de coronacrisis. Consumenten willen nog steeds graag hun woning verkopen of een nieuwe woning kopen. In het vierde kwartaal van 2020 zijn zelfs de meeste woning in een kwartaal verkocht sinds eind 2016.’’

Dinerbon cadeau

Om een steentje bij te dragen aan lokale horecaondernemers in Arnhem, geeft BMV Makelaars bij iedere nieuwe verkoopopdracht van een woning een dinerbon van €100,- cadeau aan de verkopers. ‘’Restaurants en cafés zijn belangrijk voor onze stad en geven Arnhem sfeer. Daarom willen wij juist de lokale horeca een steuntje in de rug bieden.’’ Met de cadeaubon kunt u de keuze maken om te dineren bij drie verschillende restaurants in Arnhem:

 • Stadsvilla Sonsbeek
 • Sugar Hill
 • FortVier

Vier de verkoop van uw huis direct met een heerlijke afhaalmaaltijd of bewaar de bon tot het moment dat alle restaurants hun deuren weer mogen openen!

Actie steun lokale horecaondernemers

Denkt u erover om uw huis te verkopen? Bel ons op 026-355 21 00 en maak vrijblijvend een afspraak met een van onze woningmakelaars in uw wijk. Wij komen graag bij u langs!

026-355 21 00
wonen@bmvmakelaars.nl

Meer lezen over onze aanpak bij de verkoop van uw woning? Klik hier.

De dinerbon wordt overhandigd zodra de opdracht tot dienstverlening is getekend;

  Datum plaatsing: 30 januari 2021

  Meer weten over dit onderwerp?

  Terug naar overzicht

  Deze website maakt gebruik van cookies

  Voor welke cookies geef je akkoord?

  Meer informatie